Horror és Mackók – Ezekkel játszunk a hétvégén

Horror és Mackók – Ezekkel játszunk a hétvégén

Új életre kelt minden idők egyik legjobb horrorjátéka.

Mozgalmas hetet tudhatunk a hátunk mögött, ugyanis rég várt játékok kezdték meg menetelésüket, ugyanakkor ingyenes címeket is volt lehetőségünk kipróbálni, valamint a könyvtárunkhoz adni. Most ezek közül szedtük össze a legérdekesebbeket, melyekre hétvégén mindenképpen érdemes legalább egy pillantást vetni. Mutatjuk, hogy mi mikkel játszunk a napokban.

Ezeket olvastad már?

 Throne and Liberty 

A hét elején végre elstartolt az Amazon Game Studios legújabb MMO-ja, a Throne and Liberty. Azonnal játékosok százezrei vágtak bele a varázslatos világ felfedezésébe, és kezdték meg a felkészülést a véget nem érő összecsapásokra. A közösség összességében elégedett a produktummal, azonban az Amazon szokásos szerverproblémája jelenesetben is megnehezítik a közösség helyzetét, ami a Steamen kapott negatív értékeléseken látszik meg a leginkább. Ingyenes játék lévén mindenképpen érdemes rálesni. 

 NHL 25 

Október 4-én jelent meg PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X|S-re az évente érkező jégkorongszimulációs játék következő része, az NHL 25. A rajongók nagyjából a megszokott termékre számíthatnak az EA-től, ami természetesen tartalmaz némi ráncfelvarrást és újítást.

 Bear and Breakfast 

Következőnek a Bear and Breakfastra lesz lehetőségünk ingyen lecsapni az Epic Store-ban, mely játékot a Gummy Cat fejlesztette, és az Armor Games Studios adta ki 2022 júliusában. Egy jó hangulatú menedzserszimulátor és kalandjátékról van szó, melyben egy panzió felépítése, majd vezetése a feladatunk. Mindez egész könnyűnek hangzik, azonban medveként nem olyan egyszerű a helyzet. A játék Steamen közel 4 ezer értékelést tudhat a magáénak, melyek 90%-a pozitív, tehát nem fog csalódást okozni a számunkra. Egyébként ő is 5 520 forintba kerülne.

 Until Dawn 

Végre megkapta felújított változatát minden idők egyik legikonikusabb horrorjátéka, a 2015-ben a Supermassive Games által kiadott Until Dawn, amit ezúttal a PC-sek is végigizgulhatnak. A most kiadott játék számos frissítést tartalmaz, többek között sugárkövetést, új karakterhalálokat, átdolgozott szövegeket, kidolgozottabb sérülésrendszert, de még sokáig sorolhatnám. Az biztos, hogy maradandó élmént fog nyújtani, akárcsak az elődje.

 Mandragora 

A héten végre elérhetővé vált a Kickstarteren nagy sikereket elért – 5 520-an támogatták a projektet, összesen 276 742 dolláral –, magyar fejlesztésű Mandragora Steames demója, amit bárki ingyenesen kipróbálhat. Amellett, hogy ezzel egy szuper soulslike játékba nyerhetünk betekintést, amúgy is érdemes megnézni, hogy mit raktak össze a honfitársaink. Bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz róla.

Kövess Minket!



Gamer szótár