Összeáll az ovis gamerek szupercsapata

Összeáll az ovis gamerek szupercsapata

Ezek minden eddiginél komolyabb kollaborációk lehetnek.

Nem elég, hogy az Epic Games folyamatos nagyszabású együttműködéseket hoz tető alá a Fortnite Battle Royale módján belül, az idő előrehaladtával egyre komolyabb partneri kapcsolatok kialakulásának lehetünk szemtanúi, melyeknek hála teljesen új dolgokat élhetünk át a játékon belül – gondoljunk csak a LEGO Fortnite-ra, vagy a Rocket Racingre. Az, hogy nemrégiben a Disney is 1,5 milliárd dollárt pumpált az Epicbe és a Fortnite-ba, szintén azt erősíti, hogy komoly munkálatok folynak a háttérben azon, hogy tovább bővítsék ezt a virtuális világot. Most pedig a Roblox és a Minecraft neve is feltűnt a palettán.

Mostanra a Fortnite-ról már nem csak a Battle Royale, hanem egy konkrét online világ jut eszünkbe, ahol napról napra egyre több mindent csinálhatunk. Ez Epic Games gőzerővel dolgozik azon, hogy egy olyan virtuális teret hozzon létre, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást, és úgy tűnik, hogy bőven vannak játékok a tarsolyukban, akikkel szívesen összefognának a cél érdekében.

„Nincs okunk arra, hogy miért ne lehetne egyesített módon áramolni a Roblox, a Minecraft és a Fortnite között. A mi szemszögünkből ez csodálatos lenne, mert összetartja az embereket, és lehetővé teszi a legjobb ökoszisztéma győzelmét.” – nyilatkozta Saxs Persson, az Epic Games ügyvezető alelnöke.

Mind a Roblox, mind a Minecraft nagy múlttal rendelkező sandbox játék, ahol a közösségnek nagy szabadsága van az alkotásra, akárcsak a Fortnite Creative esetében. Ha ezek a nevek összefognának, izgalmas végeredmény születhetne, mely akár teljesen leuralhatná a videójáték-ipar ezen szegmensét. Izgalommal figyeljük, hogy ez megvalósul-e a jövőben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár