Az asztalodra és a számítógépedbe költözik a S.T.A.L.K.E.R. 2 Zónája

Az asztalodra és a számítógépedbe költözik a S.T.A.L.K.E.R. 2 Zónája

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylt idéző billentyűzettel, kontrollerrel, egérrel és GPU-val készül a játék megjelenésére az MSI.

Ha minden igaz, akkor már csak bő egy hónapot kell kibírni és jön a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Az ukrán fejlesztésű játék, aminek készítését a GSC Game World nemrégiben egy másfél órás dokumentumfilmben örökítette meg, várhatóan azért versenyez majd, hogy az év játéka legyen. Persze ehhez először ki kell adják idén, ami az elmúlt évek csúszásait elnézve egészen addig a pillanatig nem biztos, amíg meg nem történik. Éppen ezért minden apró jelet örömmel fogadunk, ami a novemberi megjelenést erősíti: a dokumentumfilm mellett például a tengernyi játékmenet videót és az interjúkat is alig győzzük fogyasztani.

Ezek mellé pedig tegnap becsatlakozott az MSI is, akik a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl kiadására perifériákkal és egy különleges videókártyával készülnek. Valljuk be, ha ezután még késne a játék, akkor annak csúnya vége lenne, szóval gyanítjuk, hogy most már tényleg minden sínen van. Egyébként a Zónát idéző billentyűzet, kontroller, egér és GPU mind pofásak lettek – különösen bejött nekünk a VIGOR GK41 mechanikus billentyűzet dizájnja. De a S.T.A.L.K.E.R. 2-es kütyük szépségéről az alábbi videóban Te is megbizonyosodhatsz, ha nekünk nem hiszel:

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezek a S.T.A.L.K.E.R. 2-es termékek itthon is elérhetőek lesznek-e, bár az MSI promóciós szabályzata alapján ez nem kizárható. Ugyanis abban azt írják, hogy ezek mellé jár majd a játék Deluxe (csak a GPU-hoz) vagy alapkiadása (minden máshoz), ezeket a kódokat pedig világszerte be lehet szerezni és váltani majd. És ha csak egy-egy régióban vagy országban vagy kereskedőnél szeretnék értékesíteni a különleges perifériákat vagy a videókártyát, akkor jó eséllyel azt írták volna bele a globális szó helyett. Mivel ez a kódbeváltós történet csak tegnap indult és még jövőre is futni fog, természetesen elképzelhető, hogy csak később válnak elérhetővé a termékek itthon, ahogyan az is, hogy sohasem. További tájékoztatásért érdemes ellátogatni a promóció vagy a termékek oldalára.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl 2024. november 20-án érkezik PC-re, Xbox Series X|S-re és a Game Pass kínálatába.

Borítókép: GSC Game World

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár