Rengeteg menő skinnel támad a Fortnitemares

Rengeteg menő skinnel támad a Fortnitemares

Szörnyella, Ollókezű Edwar és még sokan mások érkeznek.

Idegtépő órákon van túl a Fortnite közösség, ugyanis hetek óta mindenki a halloweeni eseményt várta, melynek tegnap kellett volna elkezdődnie, azonban az utolsó pillanatban az Epic Games áttolta mára a Fortniteamres startját. A közösségi oldalakon sokan panaszkodtak, hogy ezért vettek ki szabadságot, vagy éppen ezért lógták el a sulit, végül mindhiába. Jobb későn, mint soha, szóval örüljünk annak, hogy perceken belül valóban elindul az event. Mostanra már körülbelül mindent tudunk róla, így érdemes sorra venni, hogy pontosan milyen különleges skinekre is számíthatunk az Item Shopban.

Még a tegnapi nap folyamán kiszivárgott a Fortnitemares előzetese, mely még nagyobb betekintést nyújt abba, hogy pontosan mit is várhatunk. Feltűnik benne számos szuper kozmetikai elem, ráadásul elképesztően jó atmoszféra jellemzi, és ez fogja adni a játék következő heteinek a témáját.

A következő kinézetekben lehetünk biztosak az előzetes alapján: Szörnyella, Demóna, Hook kapitány, új Venom kinézetek, Ollókezű Edward és Fűrész. Továbbá persze visszatér számos régi halloweeni kinézet is, melyekből már eddig is találkozhattunk jó párral az Item Shopban.

Azt pontosan nem tudni, hogy a Fortnitemares meddig fog tartani, de biztosan átnyúlik a novemberi hónapba. A szivárogtatások alapján közben akár újabb mini-eventre is számíthatunk, azonban ez még nem került hivatalos megerősítésre.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár