Nem csak a zombik, a játékosok is ellepték a GTA Online-t Halloween előtt

Nem csak a zombik, a játékosok is ellepték a GTA Online-t Halloween előtt

A GTA Online halloweeni frissítése rengeteg játékos kedvét hozta meg ahhoz, hogy térjenek vissza Los Santosba. Ehhez pedig csak annyi kellett, hogy a Rockstar Games meghallja a tíz éve tartó fohászaikat.

Az asztali gépeken játszóknak anti-cheatet hozó születésnapi frissítés után újabb meglepetéssel készült a Rockstar Games a GTA 5 játékosainak, ugyanis megérkezett a Ludendorff Cemetary Survival nevű halloweeni játékmód. A Red Dead Redemption és annak Undead Nightmare kiegészítője előtt tisztelgő módban zombik ellen harcolhatnak a GTA Online-ba betérők. Az időzítés pedig aligha lehetne jobb ennél, mert végre PC-re is megjelenik az említett játék és DLC.

A Ludendorff Cemetary Survival elképesztő fogadtatásban részesült, hiszen a folyton új tartalmakra éhező játékosok szabályosan megszállták a Rockstar Games szervereit. A stats.gtao.gg alapján október 10 óta már 2,68 millió meccset indítottak a játékmódban ma 13:30-ig, és ezt a számot 1 276 257 egyedi felhasználó hozta össze, tehát átlagosan több mint 2 meccset toltak mindnyájan. A hatalmas siker nem véletlen, hiszen már egy évtizede vár a GTA Online-os közönség arra, hogy kapjanak egy jó zombimódot, ahol hullámokban jönnek az ellenségek és mindenféle fegyverek, power-upok segítségével küzdhetnek a felszámolásuk érdekében.

A GTA Online halloweeni frissítése és a hatalmas érdeklődés iránta már csak azért is üdvözlendő, mert az alapját képező GTA 5 jövő ilyenkor valószínűleg ki fog halni a GTA 6 miatt, de már most is egyre kevesebb embert érdekel. A Grand Theft Auto széria következő darabjára készülve egyre kevesebb új tartalom jelenik meg a régi játékhoz, amit több mint egy évtizeden át támogatott a Rockstar. Az, hogy a végére még bedobtak egy zombimódot, legalább jelzi, hogy ha lassan is, de reagálnak a közönség igényeire a fejlesztők – remélhetőleg a jó szokásukat megtartják a folytatásban is. Továbbá azt is jó látni, hogy egy ilyen koros programhoz még mindig vissza-visszatérnek a játékosok. Bár ezen a ponton már lehet csak azért teszik ezt, mert GTA 6 híján nincs jobb dolguk.

Borítókép: Rockstar Games

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár