Ismét Pókember együttműködéssel támad a Fortnite, de ezúttal egy csavarral

Ismét Pókember együttműködéssel támad a Fortnite, de ezúttal egy csavarral

Ha eddig nem találkoztunk volna elég Marvel tartalommal.

A Fortnite mostanra megszámlálhatatlan együttműködésen van túl, de a játékosok örömére napi szinten érkeznek újabb és újabb kollaborációk. Az elmúlt 7 évben az Epic Games számos márkával, személlyel és vállalattal hozott tető alá üzleteket, melyek végeredményeként mi különböző kozmetikai elemekkel találkozhattunk. Mind közül a legtöbb tartalom a Marvel révén érkezett, mely tematikának szentelték a jelenlegi évadot is. Összesen 74 különböző, a Marvel-univerzumból származó kinézettel futhatunk össze a játékban, és még több hozzájuk tartozó különböző kiegészítőkkel, melyek száma hamarosan tovább emelkedik.

A legújabb szivárogtatások felfedték, hogy újabb Pókember együttműködés van a láthatáron, azonban ezúttal van egy kisebb csavar a dologban. A kollaboráció nem csupán a Fortnite és a Marvel között valósul meg, hanem harmadik félként részt vesz benne a szintén az Epic alá tartozó Rocket League is.

A crossover következtében a Rocket League járműve ismét megjelenhet a Fortnite Battle Royale-jában, és különböző kinézetek lesznek rá megvásárolhatóak. Az első információk szerint lehetőségünk lesz Gwen, Pókember, Spider Punk és Scarlet Spider mintáját is felvinnünk a verdákra. Ezek minden bizonnyal az Item Shopban lesznek megtalálhatóak, és valószínűleg a Rocket League játékba is bekerülnek majd. Az érkezésük időpontja még homályos, de 99%-ban kijelenthető, hogy még Chapter 2 OG előtt találkozhatunk velük, mely novemberben esedékes.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár