Fortnite: Eltűnt a játékosok kedvenc tárgya, ezt kaptuk helyette

Fortnite: Eltűnt a játékosok kedvenc tárgya, ezt kaptuk helyette

Jelentős változás történt a szigeten.

Azt már megszokhattuk, hogy a Fortnite évadok mindig más és más tematikákkal rendelkeznek, így ez igaz a mostani Chapter 5 Season 4-re is, mely a játék történetének egyik legzsúfoltabb időszaka lett. Az Epic Games úgy döntött, hogy itt az ideje ismételten a Marvel előtt tisztelegni, és ennek az együttműködésnek szentelte az egész évadot, mely többek között megannyi izgalmas tárgy megjelenését jelentette a Battle Royale-ban. Az egyik ilyen itemtől most búcsúznia kellett a játékosoknak, de nem maradt üresen a helye, volt ami pótolja.

Az elmúlt hetekben a Fortnite fontos részét képezte a War Machine Hover Jets, ami igazából teljes egészében megegyezik a régebbi Jetpack tárggyal. Nos, a tegnapi nap folyamán eltávolításra került a játékból, és a helyét a Shuri's Black Panther Claws vette át, ami egy közelharci fegyver – ahogy a nevéből is kiderül, a Fekete Párduc eszközéről van szó. Habár Hover Jets a legtöbb játékos loadoutjának a részét képezte, talán a Shuri's Claws képes lesz betölteni az így keletkezett űrt.

Mindemellett továbbra is zajlik a Fortnitemares esemény, és a szigeten ezáltal a rémisztésé a főszerep – erről a zombik, és a különböző ijesztő kinézetek gondoskodnak. Ugyanakkor az Epic már gőzerővel dolgozik azon, hogy ismét elhozza a játékosok számára a régi szigetet, ami pár héten belül a Chapter 2 OG keretében fog megvalósulni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár