Nick Eh 30 brutálisan kiakadt IShowSpeedre

Nick Eh 30 brutálisan kiakadt IShowSpeedre

Közös adásban tűnt fel a két legendás tartalomgyártó, nem lett jó vége.

Nick Eh 30 úgy ismert, mint a legcsaládbarátabb tartalomgyártó – legalábbis a Fortnite-tal foglalkozók közül –, aki rendszeresen hoz létre custom meccseket, ahol a nézőivel közösen játszanak el mindenféle megrendezett jelenetet, melyekből később menő, vagy éppen kellemetlen videók születnek – ezt mindenki maga döntse el. A minap is ez volt nála terítéken, azonban csatlakozott az adáshoz a jelenlegi egyik legfelkapottabb streamer – IShowSpeed – is, aki pedig nem a visszafogottságáról híres. Természetesen ennek a találkozásnak meg is lett az eredménye.

Ahogy a felvételen is látszik, Nick Eh 30 a trónján ülve várta, hogy IShowSpeed hozzájáruljon, a többi játékos pedig ezt két oldalon sorba állva figyelte. Mikor azonban elhangzott a szájából az a mondat, hogy „azt hiszed te vagy a király?", nem várt – és nem éppen családbarát – választ kapott rá, mellé pedig egy golyót a fejébe. Ekkor elszabadult a káosz, mindegyik játékos egymásnak esett, Nick pedig kidobja a játékból Speedet, és állítása szerint soha többé nem csatlakozhat hozzájuk.

IShowSpeed szemszögét nézve látszik, hogy mennyire is élvezi a történteket, és pontosan ez volt a célja. Ha Nick Eh 30 egy adását is látta valaha, akkor tudta, hogy mire kell számítania. Mindenesetre elkészült a felvétel, amit már most milliók láttak, még ha nem is úgy, mint azt eredetileg tervezte.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár