Henry Cavill után más is otthagyja a The Witcher sorozatot

Henry Cavill után más is otthagyja a The Witcher sorozatot

Nincs információ róla, hogy a színész döntött így vagy a fejesek köszöntek el tőle.

A Vaják sorozat sokaknál már biztosan végleg elásta magát, és nem feltétlenül csak azért, mert lecserélték a Geraltot játszó Henry Cavillt. Kérdés mire lesz majd képes ezzel a szereppel Liam Hemsworth, mert az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga. Mindenesetre a történet is vérszegény, és mivel a készítők szinte figyelembe sem vették Andrzej Sapkowski munkásságát, ezért nemcsak ezen a téren van baj.

Mindenesetre a negyedik évad egyre inkább közeledik – ha minden igaz 2025 júliusa és szeptembere között futhat be –, éppen ezért egyre több információ lát róla napvilágot. Például kiderült, hogy Paul Bullion és Yasen Zates Atour visszatérnek, méghozzá Lambert és Coen szerepében. Továbbá az is biztossá vált, hogy Vesemir szintén feltűnik majd a képernyőn, azonban történt egy fontos módosítás vele kapcsolatban. Nem Kim Bodnia fogja őt alakítani, és egyelőre nem tudni ki válthatja.

Kim Bodnia a The Witcher 2. évadában mutatkozott be, és nagyszerűen keltette életre a rajongók által kedvelt Vesemirt, még akkor is, ha néhány írói döntés miatt nem feltétlenül illett teljes mértékben hozzá ez a karakter. Akárkit is látunk majd helyette a 4. évadban, csak úgy, mint Liamnek, komoly űrt kell majd betöltenie.

Geralt és witcher testvéreinek újraegyesülése minden egyes részlettel egyre érdekesebbnek ígérkezik. A The Witcher negyedik szezonjának forgatása néhány hét múlva lezárul, majd négy hónapos szünet következik, és utána megkezdődnek az ötödik, egyben utolsó évadnak a munkálatai. Aki addig esetleg nem bírná ki a vaják nélkül, érdemes lesz észben tartani a nemsokára érkező új The Witcher animét.

Borítókép forrása: Netflix

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár