Újabb csapás érte a Game Pass-re pályázókat a Black Ops 6 debütálása előtt

Újabb csapás érte a Game Pass-re pályázókat a Black Ops 6 debütálása előtt

Nem lesz lehetőség fillérekért pörgetni a játékot.

Szinte hihetetlennek hatott, és mindenki kitörő lelkesedéssel fogadta a hírt anno arról, hogy a Call of Duty franchise legújabb része, a Black Ops 6 már az első naptól kezdve az Xbox Game Pass részét fogja képezni. Ez rajongók millióinak számára jelentette azt, hogy a 70 dolláros árhoz képest aprópénzért vághatnak majd bele a kalandba, azonban akik ekkor azt érezték, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, jól gondolták. Nyáron már kiderült, hogy a Microsoft szeptembertől emelni fogja az előfizetések árát – ez mostanra meg is valósult –, a minap pedig újabb lépést tettek annak érdekében, hogy minél több pénzt kicsikarjanak a felhasználókból.

Alig egy héttel a Call of Duty: Black Ops 6 megjelenése előtt a Microsoft bejelentette, hogy megszünteti az 1 dolláros Game Pass előfizetési lehetőségét, mely 14 napra szólt. Játékosok tömegei tervezték azt, hogy ezzel az ajánlattal élve vágnak bele a véget nem érő csatákba, azonban ez a vágyálom most szertefoszlott, és feszültséget szült a közösségben.

A felhasználók többsége szerint nevetséges, hogy a világ egyik leggazdagabb vállalata folyamatosan további és további pénzt szeretne kifacsarni a játékosokból, ráadásul az áremeléseket és az 1 dolláros ajánlat törlését követően, lassan mindenkinek érdemesebb lesz megvenni a játékot teljes áron, ha nem csak pár hétre tervez vele. Ugyanakkor ott van az a csoport is, akik teljesen megértik a Microsoft ezen üzleti döntéseit, és szerintük még így is kimondottan kedvező ajánlattal találkozhatnak a játékosok.

Azt, hogy melyik helytállóbb, mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy az igazi rajongókat semmi sem fogja eltántorítani attól, hogy beruházzanak a legújabb Call of Duty játékra, ahogy ezt minden évben teszik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.