Sikeresen levett minket a lábunkról a Call of Duty: Black Ops 6 végső előzetese

Sikeresen levett minket a lábunkról a Call of Duty: Black Ops 6 végső előzetese

Befutott a játék utolsó kedvcsinálója, és kedvet csinált.

Az Activision még májusban hozta nyilvánosságra, hogy idén ősszel a Black Ops 6-tal bővül a Call of Duty franchise, és ahogyan haladunk előre a debütálás időpontja felé – október 25 –, egyre több minden derült ki róla. Mostanra nagyjából világossá vált, hogy miféle újdonságokra számíthatunk, milyen hosszú lesz a kampány, és a játék méretét is felfedték. Habár még több mint két hét van a megjelenéséig, a minap megkaptuk a launch trailer, ami ismételten egy újabb oldaláról mutatja be a projektet.

Az Activision tehát kiadta a végső kedvcsinálót, ami egyértelműen azt szolgálja, hogy a véghajrában még egyszer utoljára feltüzeljék az érdeklődőket. Habár a felvétel leginkább egy akciófilm előzetesére hajaz, és csak elvétve látni benne gameplayt, szuperül átadja a játék atmoszféráját, és jól bemutatja az elképesztő látványvilágot, valamint pár új fegyver is feltűnik a képkockákon.

Ahogy korábban már említettem, a Call of Duty: Black Ops 6 október 25-től lesz elérhető PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox X|S-en és PC-n. Továbbá ez lesz a sorozat első olyan része, mely a megjelenést követően azonnal bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, így kiemelkedően nagy játékosbázisra számíthatunk. A közösség hatalmas reményeket fűz az Activision közel 6 éve készülő címéhez, mely remélhetőleg megfog felelni az elvárásoknak, és végre nem csak egy, a menetrend szerint évente kötelezően érkező újabb részt fogunk látni. Az első visszajelzések alapján szerencsére nem fogcsalódást okozni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár