Mutatjuk, hogy még mit tartogat a Fortnitemares

Mutatjuk, hogy még mit tartogat a Fortnitemares

A legrémisztőbb skinek még hátra vannak.

Habár egy rövidebb csúsztatás után, de október 12-én végre kezdetét vette a Fortnite halloweeni eseménye, a Fortnitemares. Így egy hét elteltével szerencsére kijelenthető, hogy az eventben nem kellett csalódnunk, és tökéletesen hozza azt a hangulatot, amit évről évre már megszoktunk nem csoda, hogy ez a játékosok többségének a kedvenc időszaka. A Battle Royale-t ellepték a zombik, az Item Shop csordultig lett különböző rémisztő kinézetekkel, és mindezeken felül rengeteg ehhez a tematikához kapcsolódó Creative pályával találkozhatunk, melyeken könnyedén elüthetünk akár órákat. Azonban még itt sem állt meg a történet, ugyanis a Fortnitemares alatt további frissítésekre számíthatunk, melyek tartogatnak még újdonságokat a számunkra.

Azt jó ideje tudni lehetett a szivárogtatóknak hála, hogy azért még várhatóak további kozmetikai elemek is, azonban a minap HYPEX – a legmegbízhatóbb leaker – azt is felfedte, hogy mely napon és mely skinekre számíthatunk. Ezek az információk alapján – melyek 99%-ban biztosak –, úgy néz ki a menetrend, hogy október 24-én érkezik She-Venom, Agony és Venom, október 25 és 27 között megjelenik a shopban Leatherface – Bőrpofa – is, végül de nem utolsósorban pedig október 26 és 31 között Ravemello is tiszteletét teszi a játékban, aki a Marshmello skin egy átdolgozott formája.

Egyelőre ezek azok a tartalmak, melyekkel még biztosan találkozni fogunk a halloweeni esemény alatt, azonban nem érdemes lebecsülni az Epic Gamest, hiszen már számtalanszor sikerült meglepnie bennünket.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár