Xboxosok figyelem: jó hír jött a Black Myth Wukonggal kapcsolatban!

Xboxosok figyelem: jó hír jött a Black Myth Wukonggal kapcsolatban!

Köszönjük ESRB, hogy rád mindig lehet számítani.

Ritkán arat akkora sikert egy új IP, mint az augusztusban megjelenő Black Myth: Wukong. Számos rekordot megdöntött Steamen, például a játékból már több, mint 20 millió példányt adtak el, és a valaha volt legtöbbet játszott egyjátékos játéknak mondhatja magát.

Mindezt úgy, hogy az egyik legnagyobb platformot kihagyta a Game Science alkotása. Xbox Series S|X-re egyelőre ugyanis még nem jelenhetett meg, szóval sok játékos még csak ki sem tudta próbálni a kínai soulslike-szerű címet. Úgy tűnik azonban a várakozásnak hamarosan végre vége. Megtörtént ugyanis a Black Myth: Wukong korhatárbesorolása az ESRB szerint (T, mint Teen plecsnit kapott: 13 év vagy ennél idősebbek már játszhatnak vele), méghozzá Xboxra, ami egyértelmű jele lehet, hogy hamarosan jön a bejelentés. kerül sor.

Miért fontos ez?

Mivel hatalmasat ment ez a játék néhány nap, illetve hét leforgása alatt, az Xbox-felhasználók úgy érezték, hogy kimaradtak a buliból, ráadásul azt sem lehetett tudni mikor kapcsolódhatnak be a mókába. Általában az ESRB besorolása árulkodó lehet egy közeljövőben esedékes bejelentésnek, de biztosat majd csak a hivatalos közlemény után mondhatunk. Korábban azért jegelték a játék Xbox Series X|S verzióját, mert memória problémák léptek fel, és így nem merték megkockáztatni a kiadást, de persze idő közben a cég szerint nem a hardveres problémák miatt csúsztatták el a premiert.

Egyes bennfentesek elmondása alapján a késésnek egyetlen oka volt: a Game Science titkos exkluzivitási megállapodást kötött a PlayStationnel. Hivatalosan azonban semmit sem erősítettek meg. Bármi is legyen az igazság, most már az Xbox-rajongók is elkezdhetnek örülni, mert 2024 egyik legnagyobb slágere végre a kedvenc platformjukra is befuthat.

Borítókép forrása: Steam

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár