A Mikulás mindenkinek elhozza ingyen az új Delta Force Hawk Ops-t

A Mikulás mindenkinek elhozza ingyen az új Delta Force Hawk Ops-t

Egy csomó újdonsággal készülnek a decemberi startra.

Alig néhány nappal ezelőtt még ingyenesen ki lehetett próbálni a Battlefield egyik legnagyobb riválisának szánt Delta Force Hawk Ops-ot. Most pedig újabb jó hírrel szolgálhatunk, hiszen elindul a játék nyílt bétatesztje is, amelyre bárki jelentkezhet. A Tencent bejelentette, hogy december 5-étől vetheti bele magát minden PC-s az új FPS-be, és bár ez egy nappal megelőzi a Mikulást, tekinthetjük a jó öreg Télapu előrehozott ajándékának is – tehát remélhetőleg mindenki széppé varázsolja az ablakba szánt lábbelijét.

A játék Steamen, az Epic Games Store-ban és a stúdió saját fejlesztésű launcherében is elérhetővé válik ezen a napon.

„Csapatunk gyors fejlődésének és a jelenlegi verzió pozitív fogadtatásának köszönhetően örömmel jelentjük be, hogy december 5-én elindítjuk a – korábban Early Accesnek nevezett – globális nyílt bétát PC-re” – írta a Tencent a Steamen közzétett bejegyzésében.

Ezzel az új verzióval jó néhány újdonság is érkezik. Nem csak új játékmódokat és új pályákat kapunk, de bizony egy új operátort is ki lehet majd próbálni. Hosszú távon terveznek a bétával, és a hírek szerint fizetős tartalom is bekerül majd a kliensbe, de itt olyan dolgokra kell gondolni, mint például a Battle Pass vagy skinek. Viszont kihangsúlyozták, hogy nem lesz semmiféle pay-to-win dolog a játékban. A konzolosok és mobilosok a tervek alapján 2025 első negyedében számíthatnak majd erre a játékra.

A megjelenéskor a program még nem támogatja majd a kontrollereket, de a későbbiekben emiatt sem kell aggódni, hiszen a következő hónapokban számos frissítést terveznek a bétához.

Borítókép forrása: Steam

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár