A filmek nem voltak elég őrültek? Akkor jön a John Wick anime!

A filmek nem voltak elég őrültek? Akkor jön a John Wick anime!

Chad Stahelski ledobta a bombát a New York Comic Conon, mivel nemcsak az egyik újdonsült projektjéről, a Lazarusról rántotta le a leplet, hanem egy új John Wick szériáról is.

A beszámoló szerint nekiláttak egy olyan anime sorozatnak, ami a John Wick filmek előzményeként szolgál majd. Stahelskinek köszönhetjük mind a négy John Wick epizódot, de úgy tűnik még vannak ötletei a jövőre nézve. Egyrészt ne felejtsük el, hogy nem is olyan régen befutott egy másik spinoff sorozat is, The Continental: From the World of John Wick címmel, illetve már az utolsó simításokat végzik a 2025-ben moziba kerülő Ballerina című filmen, melynek Ana de Armas lesz a főszereplője, és az első trailer alapján Keanu Reeves is kap benne egy kisebb (?) szerepet.

A 4. felvonás után egyébként Stahelski is egy kicsit visszavett a tempóból és inkább a családjára szeretne összpontosítani, de mivel nem tud megülni a hátsóján ezért ezt meg is említették neki:

„Ish. Eléggé igazad van, de ez egy animációs móka. Azért van, hogy szórakoztató legyen. Láthattatok már néhány előzményfilmet és folytatást más franchise-okban is, de mi nem így vagyunk felépítve. Mi csak szórakozni akarunk. Jól akarjuk érezni magunkat a Wick világával, de az egyik végéből már kihoztuk a maxot [a John Wick: 4. fejezettel], úgyhogy közelítsük meg a másik oldalról. Ráadásul az animében egy kicsit még őrültebbek és bolondosabbak lehetünk.”

Hollywoodban egyébként egyre népszerűbb ez a műfaj, mivel a gyerekeket, tiniket és fiatal felnőtteket továbbra is lekötik az olyan népszerű anime sorozatok, mint a Jujutsu Kaisen, a My Hero Academia, a Dandadan, sőt még az olyan indie anime filmek is, mint a Look Back. Éppen ezért vágnak bele a tengerentúlon is egyre több ilyen projektbe, hogy elérjék a fiatalabb közönséget. A Netflix ennek az egyik éllovasa, hiszen olyan alkotásokat rendelt be az elmúlt években, mint a Castlevania, Terminator és Tomb Raider, miközben már javában készül a Devil May Cry, a The Witcher és a Tom Clancy's Splinter Cell anime változata is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár