Megkapja legnagyobb frissítését a Fortnite Reload

Megkapja legnagyobb frissítését a Fortnite Reload

Rendkívül elvannak kényeztetve a játékosok.

Alig több mint egy hét, és kezdetét veszi megint egy olyan időszak a Fortnite-ban, mely minden bizonnyal rendkívül emlékezetes lesz. Az Epic Games november 2-ára tűzte ki a Chapter 2 OG kezdődátumát, ami ismételten visszarepíti a játékosokat a múltba, akárcsak a korábbi OG évad, mely során minden rekord megdöntésre került. A közösség gőzerővel készül a hatalmas változásra, és az Epic is egyre több kis kedvcsinálót tesz közzé, ráadásul most az is kiderült, hogy a játék legkedveltebb módja is érintett lehet a dologban.

A Fortnite számos izgalmas móddal bővült az évek során, azonban mind közül a legsikeresebb kétségtelenül a Fortnite Reload, mely szuper pörgős menetere invitál bennünket. Itt a játékosok egy kisebb, a régi pályából összerakott szigetre ugranak, ahol szintén csak egy csapat nyerhet, azonban az a csavar az egészben, hogy a halálunk után is többször van lehetőségünk visszatérni az élők sorába, ha a társaink kellő ideig túlélik – akárcsak a Call of Duty Resurgence során, melyről másolva lett a Reload. A legújabb szivárogtatások leleplezték, hogy hamarosan további pályával bővül a mód.

Azt egyelőre homály fedi, hogy a térkép pontosan mikor érkezik és milyen tematikájú lesz, de egyes szivárogtatók úgy gondolják, hogy mindenképp Chapter 1 vagy Chapter 2 területeket fog tartalmazni, ami egybeesik a hamarosan kezdődő évad témájával is. Ezért abban reménykedhetünk, hogy már november 2-től elérhető lesz ez a változtatás is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár