Öbölháború és kecskék – Ezekkel játszunk a hétvégén

Öbölháború és kecskék – Ezekkel játszunk a hétvégén

Nincs terved a hétvégére? Most már van!

Engedd, hogy időt spóroljunk neked, ha nem tudod, hogy melyik játékokat lenne érdemes elővenni a hétvégén. Az alábbi listában találkozhatsz friss megjelenésekkel és ingyenes címekkel is egyaránt, melyek garantáltan lekötnek jó pár órán át. Mutatjuk, hogy mi mikkel játszunk a napokban.

Ezeket olvastad már?

 Call of Duty: Black Ops 6 

Nem csak a hét, de az idei év egyik legjobban várt játéka volt a Call of Duty franchise legújabb része, a Black Ops 6. A Black Ops sorozat megújult multiplayer és egy magával ragadó kampánymóddal tért vissza, hogy ismét levegyen minket a lábunkról, első ránézésre sikeresen. Felüdülés az FPS-ek bajnokával játszani az elmúlt évek gyengébb teljesítménye után.

 Moving Out 

A Moving Out egy, a költöztetésre specializálódott kooperatív szimulátor, melyet leginkább az Overcookedhez – melyben főznünk kell –, vagy a Tolls Up!-hoz – mely a takarításról szól – tudnánk hasonlítani. A játék szerint frissen vizsgázott költőztetők vagyunk, akik most tanulják ki a szakma csínját-bínját, ami persze sok nehézséggel jár. Vedd be Packmore nyüzsgő városát  a társaddal, és garantáltan rendkívül szórakoztató élményben lesz részetek. A játék amúgy 6 900 forint lenne, de az Epic Games ingyen adja a héten.

 Goat Simulator 3 

A híres kecskeszimulátor már 2022-ben bemutatta a harmadik részét, melyben a játékosok tökéletesen azt kapták, amire szükségük van. Röviden összefoglalva kecskékkel rohangálhatnak, és csinálhatnak mindenféle marhaságot, akarom mondani kecskeséget. A nagy sikerre való tekintettel a fejlesztők úgy döntöttek, hogy ettől a héttől fogva a régebbi konzoltulajdonosok számára is elérhetővé teszik az alkotást. Mostantól PS4-en és Xbox One-on is pörgethető.

 Alan Wake II 

Az Alan Wake II 2023 egyik legnagyobb meglepetése volt, ráadásul hamarosan érkezik hozzá egy vaskos kiegészítő Alan Wake 2: Lake House néven, melytől előreláthatólag a gatyánk is tele lesz. A Remedy Entertainment által kiadott túlélő horrorjáték azért került fel a listára, mivel a tavaly ilyenkor debütált, ráadásul hamarosan további tartalommal bővül, ami miatt érdemes lehet ismételten elővveni.

 Fallout 76 

Október 23-án volt esedékes a Fallout Day, melynek keretében most a franchise számos játékát szerezhetjük be hatalmas akciókkal, ráadásul egészen vasárnap estig ingyen kipróbálhatjuk a Fallout 76-ot. Erről egy korábbi cikkünkben olvashattok bővebben IDE KATTINTVA.

Kövess Minket!



Gamer szótár