Újabb legendás autó készül, hogy bekerüljön a Fortnite-ba

Újabb legendás autó készül, hogy bekerüljön a Fortnite-ba

Elképesztően izgalmas crossover közeledik.

Csupán két nap telt el azóta, hogy beszámoltunk a közelgő Verdák x Fortnite együttműködésről, melyre az adathalászok együttesen hívták fel a közösség figyelmét, de már most újabb járművel néz ki kollaboráció a közeljövőben. Nem tudni, hogy pontosan hova fog vezetni az, hogy az Epic Games egyre több ilyen lehetőséghez nyúl, de valószínűleg a közeljövőben nagyobb szerepet fognak kapni a járművek. Nézzük tehát, hogy ki a következő befutó.

HYPEX és több szivárogtató is kijelentette, hogy rövidesen egy versenyautó, a Porsche 911 GT3 RS is tiszteletét teszi a játékban. A kocsik szerelmeseinek ez különösen nagy örömhír lehet, de valószínűleg nincs köztünk olyan, aki ne hallott volna már erről a járgányról. Íme egy kis ízelítő:

Az, hogy pontosan milyen formában lesz megtalálható a Fortnite-ban, jelenleg kérdéses, de valószínűleg meglesznek a maga előnyei, melyek közül az egyik biztosan a sebesség. Lehetséges, hogy Chapter 2 OG-vel érkezik, vagy majd egy későbbi frissítés során, de még abban az évadban.

Már számon tartani is nehéz, hogy hány fronton dolgozik a háttérben az Epic Games azon, hogy kellő mennyiségű és minőségű tartalma készítsen a játékosoknak. Mindenesetre elképesztően várjuk a közelgő járműves együttműködéseket, és persze az új testreszabhatósági kategóriát is, mely bevezetésének következtében már a karakterünk lábbelijét is megváltoztathatjuk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN