Fortnite: Visszatért a legritkább csákány az Item Shopba

Fortnite: Visszatért a legritkább csákány az Item Shopba

1822 napja nem találkozhattunk ezzel a pickaxe-el.

Annak ellenére, hogy már minden Fortnite játékosnak valószínűleg a Fortnitemares körül jár a gondolata, a ma hajnalban történt esemény senkit sem fog hidegen hagyni. Az Epic Games játékának az egyik, de inkább a fő mozgatórugója a végtelen mennyiségű kozmetikai elem, melyekből heti szinten kapunk újakat, és minden nap cserélődnek az éppen megvásárolható darabok. Ennek köszönhetően lépnek fel naponta tömegek a játékba, és a cég is ezeknek a mikrotranzakcióknak köszönhető a játék hatalmas bevételét. Ma visszatért a legritkább pickaxe, mellyel utoljára nagyjából 5 éve találkozhattunk.

A játékosok jól tudják, hogy érdemes rendszeresen csekkolni az Item Shopot, hátha valami igazi ritkaságba botlunk bele, melynek a megvásárlásának elmulasztását később bánnánk. Szerencsére vannak olyan tartalomgyártók – jelen esetben Shiina –, akik felhívják a közösség figyelmét arra, ha kihagyhatatlan ajánlat érkezik a játékba. Ma hajnalban ismét elérhetővé vált a legrégebb idő óta nem megvásárolható csákány – 1822 napja –, a Jagged Edge.

Habár csak egy átlagos, még csak jól kinézőnek sem mondható itemről van szó, biztosak lehetünk benne, hogy tömegek leltárába fog ezután bekerülni. Ahogy haladunk előre az időben, egyre inkább azok a menő kozmetikai elemek, melyekkel kevesen rendelkeznek. Az már más kérdés, hogy a mai nap után lehetséges, hogy minden második játékosnál  ott fog virítani a Jagged Edge, szóval ennek fényében döntsetek a vásárlásról.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár