Fortnite: Bőrpofa, Fűrész és Marshmello együttműködés is érkezik a halloweennal

Fortnite: Bőrpofa, Fűrész és Marshmello együttműködés is érkezik a halloweennal

Lassan már mindent tudni fogunk a Fortnitemaresről.

Minden egyes nappal egyre közelebb vagyunk a mindenki által annyira várt halloweeni eseményhez, a Fortnitemareshez. Habár maga az ünnep október 31-én kerül megtartásra, a játékban már október 7-től vagy október 15-től élvezhetjük majd az által érkezett újdonságokat. Mostanra már számos szivárogtatással találkozhattunk az eventről, melyekből kiderült, hogy a Battle Royale sziget a szokásos módon megtelik majd zombikkal, érkeznek különleges halloweeni témájú Creative pályák, és természetesen izgalmas skinek, melyek a héten lettek végérvényesen leleplezve.

A keddi frissítést követően az adathalászok kiderítették, hogy pontosan milyen együttműködésekre is számíthatunk a Fortnitemares alatt. Az alább látható kiszivárgott képből kiderül, hogy elérhető lesz egy rémisztő Marshmello skin, a Bőrpofa és a már korábban is leakelt Fűrész, azonban utóbbi egy komolyabb kollaboráció részét képezi.

Azon felül, hogy az Item Shopban megvásárolható lesz a karakter kinézete, egy új tárgy is bekerül a játékba, ami a Boom Billy nevet kapta. Ez egy apró bicikli, amit valamire rászabadíthatunk, akihez odaérve felrobban és sebzést okoz. Az áldozat stílusosan azt fogja hallani az akció kezdetekor, hogy „Szeretnél játszani egy játékot?".

Ezek az új információk az eddigieknél jóval rémisztőbb Fortnitemarest vetítenek elő, ami biztosan rengeteg játékost fog vonzani. Ez egy tökéletes alkalom az Epic Games számára arra, hogy még a Chapter 2 OG előtt minél több tekintetet a játékára irányítson.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár