Látványos előzetesen a Fortnitemares

Látványos előzetesen a Fortnitemares

Egyre több minden derül ki a napokon belül érkező halloweeni eseményről.

Hosszas várakozást követően végre hivatalos megjelenési dátumot kapott a Fortnite egyik legközkedveltebb eseménye, a Fortnitemares. Az Epic Games minden évben rengeteget tesz azért, hogy a különböző ünnepeket nagy frissítésekkel és ahhoz kapcsolódó tartalmakkal ünnepelje, és ezek közül általában a halloweeni szól a legnagyobbat. Szerencsére már nem kell sokat várnunk az ideire, ugyanis október 11-én veszi kezdetét, és rengeteg ígéretes újdonságra számíthatunk.

Ahogy minden Fortnitemares alkalmával, most is arra kell készülnünk, hogy a szigetet ellepik a zombik, és rémisztő kozmetikai elemek érkeznek az Item Shopba. Az utóbbiak közül jó párról már le is hullott a lepel, így biztosan találkozunk majd egy Fűrész együttműködéssel, Bőrpofával, Mephistóval, valamint három Disney főgonosszal Hook kapitány, Szörnyella de Frász és Demóna személyében – közülük néhányan az alábbi kedvcsinálóban is feltűnnek.

Mindez már elég lenne egy felejthetetlen halloweeni eseményhez, azonban az Epic Games összegyűjti a játékosok számára a legjobb ünnepi tematikájú Creative pályákat is, hogy mindenki megtalálja a számára legkedveltebb kikapcsolódási módot a napokban. Továbbá még ezeken felül is számíthatunk meglepetésekre, hiszen egy több héten át tartó eventről beszélünk, amelyről majd csak az indulása után osztja meg a tudnivalókat az Epic. Mindenesetre érdemes elkezdeni gyűjteni a V-Bucksot, ugyanis az ilyenkor bezsebelhető kinézetek év közben általában nem érhetőek el.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár