Zsúfolt hetek várnak a magyar csapatokra - CS:GO versenynaptár

Zsúfolt hetek várnak a magyar csapatokra - CS:GO versenynaptár

Zsúfolt hetek jönnek, ezért összeszedtük az összes magyar érdekeltségű versenyt egy cikkben!

A magyar CS:GO közösség legnagyobb szerencséjére a következő pár hét úgy alakul, hogy szinte minden napra jut valamilyen hazai érdekeltségű megmérettetés mind a határon belül és túl, ezért most összefoglaljuk mikor és hol lesz lehetőség a magyar csapatoknak bizonyítani a közeljövőben!

ESL SEC Nemzeti Döntő - április 26. 18:00

A mai és holnapi nap folyamán rendezik meg a dél-kelet-európai liga magyar döntőjét, ahol 8 csapat játszhat a bejutásért. A 4 meghívott mellé már ismertek a kihívók is, akik kvalifikációk során bizonyíthatták rátermettségüket más hazai csapatok ellen. Holnap este azonban kiderül, ki képviselheti Magyarországot ezen a régiónkban igen rangosnak számító versenyen! A top 8-ban még Bo1, top 4-től viszont Bo3 mérkőzésekre számíthatunk. A legjobb hármas jut tovább innen, tehát kíváncsian várjuk ki ülhet fel a magyar CS:GO trónjára a legjobb 8 csapatunk közül!

Részletesebb információkért érdemes elolvasni az alábbi cikket:

Megvan a SEC magyar döntőjének párosítása, szerdán indul a playoff

A kiemelt csapatok is becsatlakoznak végre a hazai selejtezőbe, erős mezőny állt össze a negyeddöntőkre.

Balkan Pro League - április 27. 16:00

Holnap elindul ez a liga is, ahol két csapat képviseli hazánkat, a Team HoP és a Sensei. Előbbi 16:00-tól kezd a Mortal Kombattal szemben, utóbbi 18:00-tól játszik az exDarkPassage ellen. Két Bo1 meccset játszik mindkét páros, tehát Bo2 mérkőzések várhatóak. Természetesen ebből adódik, hogy ezen ligából nem csak holnap látható magyar mérkőzés, hanem a következő hetekben többször is, hiszen a 8 játékban lévő csapatnak minden kihívója ellen játszania kell az értékes pontokért. A versennyel kapcsolatos bővebb információkért az alábbi cikket érdemes átfutni:

Magyar csapattal jön a Balkan Pro League!

Bejelentették a Balkan Pro League-et és az Euroleague-et!

Adria Masters - április 27-től május 27-ig

Újabb online bajnokság, ahol a 16 résztvevő közül a legjobb négyes a belgrádi PlayIT-en csaphat össze az 5 000 dolláros összdíjazásért! A Sensei meghívottként érkezik a versenyre, míg a Budapest Corvini csapatának kvalifikáción sikerült bizonyítani, így ők is ott lesznek a ligában. Nem lesz piskóta azonban a verseny, hiszen a Corvini csoportjában olyan csapatok ellen kell felvenni a kesztyűt, mint az Outlaws vagy az exDarkPassage. A Sensei sem úszta meg könnyen a sorsolást, ők megkapták a Binary Dragonst és a Bprot játszópajtásnak.

Indul az Adria Masters, a meghívottak között a Sensei!

Hamarosan indul az Adria Masters ligája!

ESL ONE Köln kvalifikáció #2 - április 28. 19:00

A legutóbb nem sikerült magyar csapatnak elérni a top 32-t, viszont ezen a héten ismét lehet próbálkozni! Előreláthatólag 19:00-tól indul az online kvalifikáció és a résztvevők számától függően bármeddig tarthat, azonban ismét véget ér az első nap top 32-nél. Másnap pedig onnan folytatódik, ahol abbahagyták, remélhetőleg minél több magyar szereplővel!

Jönnek az ESL One kölni kvalifikációk, itt tudtok nevezni

Bár Major státuszt nem kapott, így is hatalmas verseny készül nyáron a Lanxess Arénában, áprilisban indulnak a selejtezők.

PGL EU Minor kvalifikáció - április 27-május 16.

Ahogy telik az idő, úgy kerülünk egyre közelebb az idei év második Major tornájához, melyet ezúttal a PGL szervez júliusban. Azonban az odáig vezető út hosszadalmas, éppen ezért a héten el is kezdődik! A 4 darab, három napos kvalifikációs rendezvényekről a legjobb 2 csapat kerülhet be a zárt kvalifikációra. Azaz a 8 meghívott csapat mellé, akiknek névsora igencsak impozáns, további 8 csapat csatlakozhat, hogy megküzdjenek az európai régiónak fenntartott 3 hely valamelyikéért.

Már a héten indulnak a Minor kvalik, készülhetnek a magyar csapatok

Aacute;prilis 27-én indul az PGL európai selejtezősorozata, melyen bárki megméretteti magát a kontinens csapatai közül.

PlayIT Budapest, CS:GO döntő - április 29.

Már korábban megírtuk, hogy nagy meglepetésre a n0rg és az Ergotic csaphat össze a 150 000 Forintos összdíjazásért szombaton, a Hungexpón. Izgalmas összecsapás várható, hiszen a két feltörekvő ötös számára nagy lökést adhat a jó szereplés! Itt találtok egy összefoglalót a kvalifikáció menetéről, az előzményekről, a csapatokról és az eseményről:

Lezajlott a budapesti PlayIT CS:GO versenyének selejtezője

Meg vannak az első Lenovo Legion verseny döntősei!

Real Gamers Online Kupa - Május 7.

Közeledik a kecskeméti rendezvény kvalifikációja, melyre eddig 7 csapat kapott kedvet, többek között a Wonder Stag Esports és a Team HoP. További jelentkezésre még mindig adott a lehetőség, így mindenkit arra biztatnánk, hogy éljen a lehetőséggel, hiszen a május 20-án játszó döntősök között 150 000 Forintot osztanak szét, ami igencsak szép summa! További információk a rendezvénnyel kapcsolatban itt találhatóak:

150.000-es CS:GO verseny lesz Kecskeméten, már lehet nevezni

150.000-es pénzdíjazással jön az első színpadi CS:GO verseny kecskeméten.

Rég láttunk ennyi versenyt és magyar megjelenést a nemzetközi porondon, így mindenkinek sok sikert és kitartást kívánunk a következő hetekre, szükség lesz rá!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!