Videó: Doomfist guide az NRG Esports játékosától

Videó: Doomfist guide az NRG Esports játékosától

Ha profin szeretnél bánni a karakterrel, ki ne hagyd iddqd tanácsait!

Múlthéten Doomfist szó szerint berobban a játékba, alaposan felforgatva ezzel az Overwatch közösséget idehaza és külföldön egyaránt. A karakter képességeiről és alap játékmechanikáiról már beszámoltunk nektek, de mi a helyzet a használatával?

Doomfist egyszer mellé ütött, azóta kék az ég

Ben | 17/07/07 12:21 Tegnap óta elérhető Doomfist a PTR környezetben. Azóta szinte mindenki őt akarja kipróbálni és a teszt szerver elég durván le van terhelve. Az egyértelműen nagy mínusz pont, hogy az új fenegyerek hangját nem Terry Crews adja, pedig többször is nyilatkozta, hogy szívesen bújna a karakter bőrébe.

Szerencsére a válasz már meg is érkezett, ugyanis az NRG Esports legendás McCree játékosa, iddqd készített egy igen velős "Hogyan legyél profi Doomfist játékos" videót. A hős PTR szerverekre való bekerülése óta, iddqd nagyon sokat játszott vele és igencsak jó véleménnyel van róla. Véleménye szerint a karakter mobilitása és ereje nagyon egyedülállóvá teszi az eddigiekhez képest és Orisával ellentétben, mindenféleképpen meta karaktert faragható belőle. Nem mindenki lesz viszont képes hatékonyan csatába vinni, ugyanis a sebzés menekülés kombinációk hatékony használatához, nagyon jó mechanikai képességek szükségesek a játékos részéről.

Az erősségek után természetesen kitér Doomfist gyengeségeire is. Ugyanis szerinte a karakter "egy használhatatlan húsdarab" ha Sombra meghackeli. Továbbá Zenyatta "Discord Orb" képessége is megakadályozhatja abban, hogy belevethesse magát a csata közepébe és egy ügyes Tracer könnyen leolvaszthatja Doomfist arcát, bármekkora pajzsot is pakol fel. Természetesen azt is szóvá teszi, hogy ráfér még egy kis nerf mielőtt bekerülhetne az élő szerverekre, de mindenképpen pozitívan ítéli meg a hős kiegyensúlyozottságát és játékbeli létjogosultságát. 

Nem is szaporítanám a szót, és átadnám a stafétát iddqdnek. Jó tanulást, leendő Doomfist mainek!

Reméljük hasznos lesz számotokra ez a tudás, nem csak Doomfist használatakor, hanem ha ellenetek viszik csatába.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!