Hirdetés

Overwatch vb: Ismerd meg a közvetítőket is - 2. rész

A csapat többi tagja is rettentő rutinos személyiségekből áll.

Hirdetés

A hétvége legfontosabb eseménye az Overwatch e-sport kedvelők számára a 2017-es világbajnokság Sanghaji állomása. Úgy gondoljuk, nem elég, ha a csapatokról informálunk titeket, a közvetítő stábot is mindenféleképpen ki kell emelnünk, nélkülük ugyanis nem valósulhatna meg ez az igencsak izgalmas rendezvénysorozat.

Overwatch World Cup: Ismerd meg a kommentátorokat!

A Blizzard mindent elkövetett, hogy a legprofibbak vezessék a világbajnokság műsorát.

Az első négy közvetítő után most a stáb második felét szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Vágjunk is bele.

Wolf

ow caster wolf blizzard
Az Atlantai születésű Wolf "Wolf" Schröder már gyerekkorától kezdve hatalmas érdeklődést mutatott a számítógépes játékok iránt. A Super Smash Bros játékot kompetitív szinten művelte, több kisebb tornát megnyerve. Később a Brood Warban Terranokkal, míg a Starcraft II-ben már a Protossokkal játszott magas szinten. Ebből adódóan kommentátori pályafutását StarCraft II-vel kezdte, később pedig olyan Heroes of the Storm eseményeken lett stábtag, mint a HOTS Global Championship.

Achilios

ow caster achilios
Seth "Achillios" King is régi motorosnak számít, ha e-sport kommentálásról van szó, aki a mai napig rengeteg időt öl bele a League of Legendsbe és a World of Warcraftba is. Első munkája a LoL-hoz köthető, ahonnan egyenes út vezetett a koreai LCK közvetítésekhez. További munkái között szerepelt az IEM Gyeonggi is, ahol már belekóstolt az Overwatchba is. Legjobb tanácsa Widowmakerhez:"Célozz jól!"

Goldenboy

ow goldenboy blizz caster
Alex "Goldenboy" Mendez egy univerzális tehetség, ha az e-sport világát nézzük. Korábban Call of Duty kommentátorként dolgozott a Major League Gaming számára, ahonnan a Halo Championship Serieshez igazolt. Az FPS játékok közvetítésében szerzett tapasztalatai oda vezettek, hogy már a tavalyi Overwatch világbajnokságon is a stáb tagja volt riporterként. 

flame

ow flame caster blizz 
Matt "flame" Rodriguez profi Overwatch játékosként kezdte a pályafutását a Splyce színeiben, azonban később úgy határozott, elemzőként tudna igazán kiteljesedni. Rendszeres Twitch streamer, ahol a legfontosabb profi mérkőzéseket lépésről-lépésre kielemzi és őszintén elmondja a véleményét, bármilyen témáról legyen is szó, ami a játékkal kapcsolatos. Tehetségére már tavaly felfigyeltek, mivel kommentátori szerepet kapott az MLG Vegas eseményen és az AMM online tornákon.

Ők lennének tehát az Overwatch világbajnokság közvetítő csapatának második fele. Ahogy korábban is említettük, a Blizzard nem bízta a véletlenre a dolgot, amikor a kiválasztásukról kellett dönteni. Egytől-egyig veterán, e-sprotban jártas személyiségről van szó, akik a legjobbra törekedve hozzák el számunkra a kompetitív Overwatch világát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover: Kill Ping

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?