TI7:  A VP egyből visszavághat az OG-nek, itt az év legnagyobb Dota versenyének csoportbeosztása

TI7: A VP egyből visszavághat az OG-nek, itt az év legnagyobb Dota versenyének csoportbeosztása

Elkészült a 2017-es The International csoportbeosztása, olyan ászok kerültek egymás mellé, mint az Evil Geniuses és a Team Secret az A, míg az OG és a Virtus Pro a B jelű kilencesbe.

A csoportköröket augusztus 2-5-ig rendezik meg, számos figyelemreméltó mérkőzéssel. Az A csoportban a már említett EG és Secret régóta tartó rivalizálása folytatódhat, sőt, a Fnatic és a TNC is megmérkőzhet és eldöntheti, ki a régió királya, miután mindkét gárda újjáépült és megerősödött.

A B csoportban a Kijev Major döntősei találkoznak újra, a Virtus Pro rögtön visszavághat az OG-nek. A Cloud9 (ex-Team NP) a Digital Chaossal mérheti össze tudását, a két észak-amerikai csatája különösen izgalmasnak ígérkezik. Az Invictus Gaming pedig bizonyíthat, hogy az utóbbi idők gyenge eredménye ellenére igenis megérdemelt volt a meghívó, többek között az egyik nagyágyú, a Newbee legyőzése lenne igazán nagy dobás.

Az első nap menetrendje a következő:

Augusztus 2, 18:30 CEST – A csoport

Evil Geniuses vs TNC
Team Liquid vs iG Vitality
LGD Gaming vs Fnatic
Team Secret vs Team Empire

Augusztus 2, 21:00 CEST – B csoport

OG vs Cloud 9
Newbee vs Invictus Gaming
Virtus Pro vs Digital Chaos
LFY vs Execration

Augusztus 2, 23:30 CEST – A csoport

Team Secret vs Infamous
Team Liquid vs Fnatic
LGD Gaming vs Team Empire
Evil Geniuses vs iG Vitality

Augusztus 3, 02:00 CEST – B csoport

Newbee vs Cloud 9
OG vs Digital Chaos
Virtus Pro vs Execration
LFY vs HellRaisers

A TI7-en szereplő 18 csapatot két, 9 fős csoportba sorsolták, mindenki egy BO2-es szériát játszik a másikkal. Az első négy helyezett a felsőágon, míg az 5-8. helyezettek az alsóágon folytatják a küzdelmeket, az utolsók pedig kiesnek a tornáról. A csoportküzdelmeket követően a fő eseményt idén is Seattle-ben, a KeyArena-ban tarjták augusztus 5. és 12. között, az összdíjazás több, mint 23 millió dollár, amiből a végső győztes 10 milliónál is többet vihet majd haza.

Szerintetek kiegyensúlyozottak a csoportok, vagy erősebb az egyik a másiknál?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!