Órákon belül startol az OW világbajnokság Katowicei állomása

Órákon belül startol az OW világbajnokság Katowicei állomása

A hétvége folyamán igencsak minőségi meccsek várnak ránk.

Több mint 10 hosszú nap telt el az Overwatch világbajnokság ausztrál állomása óta, ahol a házigazdák és a Svéd válogatott dominánsan szerepelt, ezzel bebiztosítva helyüket a BlizzConon tartandó rájátszásba. Ha lemaradtatok volna, az igencsak tartalmas beszámolónkat, az alábbiakban tudjátok megtekinteni.

Overwatch vb: A tavalyi bronzérmes mellett a házigazda a hétvége nyertese!

Ausztrália méltó otthona volt a nemzetek csatájának a második héten. Változatos heropool és frenetikus csaták jellemezték a világbajnokságot ezen a hétvégén. Vasárnap hajnalban az utolsó fordulóval a végéhez érkezett a C, valamint a D csoport a Sydney-ben zajló Overwatch világbajnokságon.

A várakozásnak viszont most vége, mivel órákon belül megkezdődnek az E és F csoport mérkőzései a lengyelországi Katowicében. A résztvevőket nézve igazi sztárparádé vár ránk, ugyanis a kompetitív szféra elit csapataiból érkeztek játékosok a válogatottakba, az egész világról. Az avatatlan szemeknek úgy tűnhet papírforma szerint alakulnak majd az eredmények, azonban ne feledjétek, hogy egyrészt az Overwatchban bármi megtörténhet, másrészt pedig az esélyesek közt számon tartott Dél-Korea és Oroszország is más felállásban érkezett a versenyre mint tavaly.

A nagy meglepetést talán Kanada okozhatja, mivel előző évhez képest a youtuberek és streamerek helyett, már csak profi e-sportolók kaptak helyet a keretben, ráadásul a hollandok is abszolút komolyra vették a figurát. (Reméljük TwoEasy ebből a csapatból nem kerül majd ki idő előtt.-a szerk) A csoportok beosztása így alakul a hétvége folyamán:
ow wc katowice groups

Nem is szaporítanánk tovább a szót, így néz ki a hétvége teljes programja nagy vonalakban :
ow wc katowice over.gg
A pontos időterv pedig az alábbiak szerint alakul majd, a korábbiakban ellentétben szerencsére nézőbarát időben lesznek majd a mérkőzések. A feltüntetett időpontok a közép-európai időzóna szerint értendőek.

Augusztus 4. Péntek

Augusztus 5. Szombat

Augusztus 6. Vasárnap

A csoportkörökben 4 pályás meccseket játszanak majd a résztvevők, a rájátszás viszont már Bo5 lesz. Ha egy pályán döntetlen alakulna ki, egy Bo1 Oasisen dől el a csapatok sorsa. A közvetítés tehát délután 2 órától kezdődik az alábbi csatornán, a házigazdák pedig a már megszokott arcok lesznek.

Élő videó megtekintése innen: PlayOverwatch – www.twitch.tv

Jó szórakozást és kellemes hétvégét mindenkinek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!