Overwatch League: megvan a nyolcadik helyszín is

Overwatch League: megvan a nyolcadik helyszín is

A hírek alapján a Team EnVyUs a Texasi régió jogát vásárolja meg. 

A pár héttel ezelőtti, első hét alapító tagot bejelentő hivatalos közlemény óta sem ült le a az Overwatch League körülötti hype, mivel már az alapfizetésekről is érkeztek információk, ráadásul a koreai spot tulajdonosa és a liga főnöke is nyilatkoztak a jövőbeni tervekről. Ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Hivatalos: Biztosan csatlakozik még több város is az OWL-hez!

damilosK | 17/08/03 14:10 Szerdán tartottak egy sajtótájékoztatót Szöulban, ahol a helyi csapat CEO-ja, Kevin Chou és az OWL atyja, Nate Nanzer is megtartották beszédüket. Az első kérdés természetesen Kevin Chou-hoz szólt, miszerint miért csatlakozott Szöul is a ligához. "Nagyon sokat gondolkoztam ezen az egészen.

Most ismét biztató információk érkeztek, ugyanis az ESPN értesülései szerint, a Blizzard hamarosan megköti a szerződést a Team EnVyUs szervezetével, a texasi Austin-Dallas régió reprezentálásáról. Az ár 20 millió dollár, akárcsak a korábbiakban, azonban ezt az összeget nem csak a Blizzard, hanem az alapító tagok jóváhagyása alapján határozták meg. A "srácok kékben" az észak-karolinai Charlotte városából fognak majd délre költözni, a helybeli rajongók nagy bánatára. Érdekesség viszont, hogy az észak-amerikai e-sport szférában nagy rivális OpTic Gaming szintén Dallasba helyezi át a főhadiszállását a jövőben, szóval más címekben a rivalizálás a helyi nézők kegyeiért biztosan hangsúlyos lesz majd.

És hogy mit is tud a Team EnVyUs Overwatchban? Nos ha lemaradtatok volna az elmúlt év egyik legsikeresebb csapatáról, akkor itt egy kis emlékeztető:

Egyébként ha hinni lehet a pletykáknak, még 4 további helyszínt fognak bejelenteni az első szezon kezdete előtt, amiből 3 európai lesz. Reméljük igaznak bizonyulnak ezek az állítások, és az Overwatch League történelmet ír majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!