Mégis STYKO érkezhet a mousesportshoz

DeadFox csapattársa mégis a mouzba mehet, miután a mixwell üzlet elbukott.

Cunamiként érkeznek az átigazolási pletykák!

Találtunk egy nagyobb adag spekulációt arról, hogy kik és hova mehetnek az átigazolási cunamiban!

Már a nagy átigazolási pletyka-cunami alatt beszámoltunk róla, hogy STYKO érkezhet a mouzba suNny és/vagy mixwell mellett. A volt PENTA játékost már le is igazolta a német szervezet a múlt hét végén és egy pénteki beszámoló szerint az OpTic AWP-se is úton van, ám most kiderült, hogy az az üzlet kútba esett és mégis STYKO lehet az új igazolás.

Egyre biztosabb, hogy ki a két új érkező a mouzba

Úgy tűnik tényleg igaz a hír, hogy a mouz két játékost igazol.

Ha igazak a híresztelések, melyeket többnyire a csapatokhoz és a játékosokhoz közeli források erősített meg DeKay számára, akkor STYKO a mai nap során már rá is bólinthat az új szerződésre. Ezzel együtt pedig a héten várható, hogy végbemenjen az igazolás, tehát nemsokára bejelentés is várható az ügyben. Már korábban is felmerült az érkezése az egerekhez, de ezt később keresztülhúzták a mixwell-pletykák, melyek sajnos vagy nem sajnos szertefoszlottak most.

Egyelőre nem tudni, hogy mi akadályozta meg a szerződéskötést mixwell-lel, aki eredetileg érkezett volna suNny leigazolása után Denis "denis" Howell helyére. Van, aki szerint a mouz lépett vissza az utolsó pillanatban, míg van, aki szerint mixwell gondolta meg magát. Érdekes módon ez már nem az első ilyen alkalom, amikor a spanyol származású játékos kitáncolt egy egyezségből, ugyanis csapattársát, RUSH-t és őt majdnem leigazolta a Team Liquid májusban, de az az üzlet is meghiúsult kicsivel az utolsó pillanat előtt.

Végleges a DreamHack Masters Malmö résztvevőinek listája!

Tegnap este véget értek a kvalifikációk, minden résztvevő csapat neve ismertté vált.

Egyelőre tehát marad az OpTic-ban, de nem tudni, hogy ez végleges-e. Ami biztos, hogy augusztus 22-éig érdemes meglépnie minden szervezetnek a váltást, ugyanis a top csapatoknak ekkora le kell zárnia az átigazolásokat. Ez a DreamHack Masters Malmö miatt szükséges, ugyanis ez a nap a határideje a névsor leadásának, utána nem lehet variálni és a szezon első versenyére mindenki a legjobb együttest vinné. Ráadásul ezen a napon kezdődik az ESL Pro League 6. szezonja is, tehát aki nagyot akar villantani már az elején, az biztos, hogy addigra elvégzi a csere-berét.

Amennyiben STYKO csatlakozik a mousesportshoz, akkor a következő lehet az új felállás, mely az ESL Pro League-ben debütálhat online és a DH Masters Malmö-n LAN-on:

  • Chris "chrisJ" de Jong (holland)
  • Robin "ropz" Kool (észt)
  • Tomáš "oskar" Šťastný (cseh)
  • Miikka "suNny" Kemppi (finn)
  • Martin "STYKO" Styk (szlovák)

Tehát a hét folyamán jöhet a bejelentés, érdemes lesz figyelni a híreket. STYKO átigazolása mellett még mindig a levegőben lóg ANGE1 távozása is, aki a Na'Vi új irányítója lehet. Amennyiben mindketten távoznak a HellRaisersre nehéz idők várhatnak, hiszen két játékost is találniuk kell a következő hetekben, hiszen DeadFoxék is szerepelnek az ESL Pro League-ben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!