200 millió dollárt ér és még el se indult, mi az?

200 millió dollárt ér és még el se indult, mi az?

Két új csapata van az Overwatch League-nek, ezzel már 9 (+1)-re gyarapodott a számuk.

Kezdenek felpörögni az események az Overwatch League körül, ugyanis a korábbi információk szerint, a Blizzard elkezdte bejelenteni a hét alapító tagon kívül a többi helyszínt és csapatot is. Legutóbb az EnVyUs érkezett Dallasba, ha lemaradtatok volna a giga üzletről, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Rekord összegű üzletet kötött az EnVyUs

A texaxi Hersh Family Investments 35 millió dollárral támogatta meg a szervezetet.

Ma ismét szenzációs hírek érkeztek, mivel a hivatalos OWL honlapján bejelentettek további két helyszínt is London és Los Angeles személyében. Hatalmas meglepetésre az európai helyszínt az észak-amerikai Cloud9 csapata csípte meg. A C9 OW alakulata mostanában nem szerepelt fényesen, nem kvalifikálták magukat az Overwatch Contendersre, elvesztették a sztár tank játékosukat, Sang-hoon "Kaiser" Ryu-t, és aggasztó pletykák keringtek a csapat jövőjéről. Most azonban fellélegezhetnek a rajongók, mivel az Overwatch League-ben már biztosan ott lesznek, európát képviselve.

A másik helyszín kicsit meglepő, ugyanis az Immortals mellett, újabb csapatot jelentettek be Los Angeles-ben. A helyet két amerikai befektető, Stan Kroenke és  Josh Kroenke vásárolta meg, akik leginkább a Wall-Mart család tagjaiként ismertek, nevükhöz pedig olyan sport szervezetek kapcsolódnak, mint a Denver Nuggets kosárlabda csapata és Colorado Avalanche jéghoki alakulata, de ha valakinek Európából többet mond az Arsenal, azon se lepődünk meg, meg amúgy az Ágyúsokhoz is kapcsolódnak. 

Egyre inkább indul be tehát az Overwatch League és úgy néz ki, a számításaink is bejönnek, miszerint 12 csapat várható majd az első szezonra. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!