Nézd élőben a magyar OW csapatok nemzetközi szereplését

Három csapat küzd jelenleg is a csoportkörben a továbbjutásért. 

A mai nappal kezdetét vette a szlovákiai PGWAY Lan esemény, ahol 3 csapat is képviseli hazánkat Overwatchban. A részletekről korábban már írtunk nektek egy összefoglalót, ha kíváncsiak vagytok a hétvége menetrendjére, az alábbi cikkben tudjátok megnézni.

Minden, amit csütörtökön rajtoló PGWay LAN-ról tudnod kell

Nem sokára kezdetét veszi a szlovákiai verseny, ahol elég sok magyar versenyző is indul, így összeszedtük a legfontosabb információkat.

Nem indult felhőtlenül az 1000 euró összdíjazású Overwatch verseny, mivel az első meccset több órás késéssel tudták elkezdeni a csapatok. A helyszínen rettentő meleg van, és ahogy lenni szokott, a technika ördöge is megviccelte a szervezőket. A problémákat azonban ügyesen megoldották, és nemrég el is kezdődtek a Bo1 körmérkőzések, amiből majd 4 csapat jut tovább a Bo3 rájátszásba. Magyarországot tehát három csapat képviseli, név szerint a következők:

AddicT eSport OW


Jézus Ökle

WonderStag eSports

A versenyről sajnos hivatalos magyar közvetítés nincs, viszont ott van az eseményen oroberto munkatársunk is, aki beugrott a szlovák közvetítésbe és így kialakult egy három nyelvű stream amit itt találtok meg:

Élő videó megtekintése innen: Magna_TV – www.twitch.tv

Szurkoljatok ti is a magyar csapatok sikerének!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!