Jön az OW vb csoportkörének utolsó fordulója, izgalmasabb meccsekkel, mint a múlt hetiek

A mai nap kezdődnek a G és a H csoport küzdelmei.

Érkezik az Overwatch világbajnokság utolsó, Santa Monica-i állomása, ahol újabb 8 csapat méri össze tudását. Az előző heti, Katowicei összefoglalónkról, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Overwatch vb: Sima továbbjutás mindkét ágon Katowicében!

Az utolsó napjára virradt Katowice és lejátszották a tavalyi vb döntő visszavágóját is.

A mai nap a G és a H csoport csapatai küzdenek meg. Nézzük is meg a csoportokat:

G Csoport

  • USA
  • Tajvan
  • Brazília
  • Új-Zéland

H csoport

  • Nagy-Britannia
  • Németország
  • Izrael
  • Belgium

A lebonyolítás a már megszokott módon zajlik majd. A csoporton belül mindenki játszik mindenkivel egy 4 pályás meccset és mindkét csoportból az első kettő jut be a rájátszásba. Értelemszerűen keresztbejátszás van, tehát a G csoport első helyezettje játszik a H csoport második helyezettjével és fordítva. A két elődöntőt megnyerő csapat jut tovább, döntőt nem játszanak.

Három ország küldött ki egy teljes csapatot, ezek pedig Brazíliából a Brasil Gaming House eSports, Izraelből a Zengaming eSports, valamint Tajvanből a Flash Wolves együttese. A többi 5 ország csak mix csapatokat állított ki, persze ettől még lehetnek nagyon erősek.

A G csoportban a két továbbjutó, ha nem történik óriási meglepetés, akkor USA és Tajvan lesz, viszont a H csoportban lehetnek nagy küzdelmek. Izrael lehet a csoport nagy esélyese, de a britek és a németek is odaérhetnek, reméljük, ez a hét nem hoz majd olyan egyoldalú küzdelmeket, mint a katowicei hétvége.

A verseny ma (péntek) kezdődik és egészen hétvégéig fog tartani, az elődöntők vasárnap lesznek. Az első összecsapás ma este magyar idő szerint 7 órakor kezdődik, ahol az amerikaiak Új-Zélanddal játszanak. A meccseket az Overwatch Twitch csatornáján tudjátok követni.

Élő videó megtekintése innen: PlayOverwatch – www.twitch.tv

Ti kinek szurkoltok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!