A WiLD Rainbow Six: Siege csapattal erősít

A WiLD Rainbow Six: Siege csapattal erősít

Nemzetközi szinten is kiemelkedő csapat csatlakozott hozzájuk.

Nem mondhatnánk, hogy mostanság olyan őrült mozgolódás lenne a magyar e-sport csapatok háza táján, viszont a WiLD MultiGaming-nek sikerült felkavarnia az állóvizet legutóbbi bejelentésével, miszerint egy FPS-csapattal gazdagodtak. Ráadásul abban a Rainbow Six: Siege-ben tették mindezt, ami továbbra is kegyetlenül népszerű és folyamatosan kapja az újabb frissítéseket


Kishazánk legrégebbi multigaming szervezetéhez csatlakozó alakulat nemzetközi szinten is meghatározó erőt képvisel, hiszen az országból egyedüliként sikerült megszerezniük az európai Open Ladder első helyét, illetve belépésük után már be is zsebelték a Go4R6 kupa harmadik helyét. A WiLD-os srácok hozzánk hasonlóan optimistán állnak a témához és remélik, hogy a közös munkájuk meghozza gyümölcsét és együtt még több csapatsikert könyvelhetnek majd el. 

A WiLD MultiGaming Rainbow Six: Siege csapatának teljes kerete: 

Farkas "Combat" Attila
Budai "Hedsut" Szabolcs
Jámbor "Robza" Róbert
Szabó "iStrKe" Roland
Follinus "Folli" Gábor

Cserék: Szabó "Eagle" Tamás és G. "swinx" Gyula


A csapattal kapcsolatban hamarosabb újabb információkat is megosztanak a WiLD facebook oldalán. Mi pedig ezúton szeretnénk sok szerencsét és további sikereket kívánni nekik, miközben reméljük, hogy egy-egy nagyobb győzelem kapcsán még sokszor írhatunk majd róluk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!