Jelentkezzetek ti is a Copa del Boop-ra!

Jelentkezzetek ti is a Copa del Boop-ra!

Az első pénzdíjas Lucio Ball bajnokságra még nyílt a regisztráció.

A rendkívül népszerű Lucio Ball játékmód idén nyáron is visszatért a Summer Games event keretein belül. A Blizzard még egy ranked rendszert is hozzáadott a dologhoz, hogy mindenki lemérhesse a saját és csapata képességeit.

Lucióball: Tippek és Trükkök

Ben | 17/08/13 15:25 Az új Summer Games-el együtt visszatért az egyik közönség kedvenc, a LucióBall is. Sőt a Blizzard még meg is fejelte a dolgokat azzal, hogy egy ranglétrát is odapakolt, amin azt is figyelemmel lehet kísérni, hogy a többiekhez képest milyen jól vagy netalántán rosszul tudjuk boop-olni azt a labdát.

Mivel a közösség nagyon szereti ezt a játékmódot, most a Blizzard egyik európai rendezvényszervezője Izzy, összehozott egy pénzdíjas Lucio Ball tornát Copa del Boop néven. Az eseményre három fős csapatok jelentkezhetnek Európában és Észak-Amerikában egyaránt. 
ow lucioball blizzard izzy
A felhíváson is látszik, hogy az öreg kontinens versenyét holnap tartják, helyi idő szerint este 10:30-tól. A nevezés díjtalan, a főnyeremény 150, a második helyezett pedig 60 dollárt nyerhet.

A mérkőzések Bo1 formátumúak egészen a döntőig ahol már Bo3 lesz, az eseményre pedig ITT tudtok jelentkezni. Érdekesség egyébként, hogy a kompetitív Overwatch világából érkeznek közvetítők ZP, Uber és hexagrams személyében.

A közvetítés helyéről jelenleg nincs információnk, de amint érkezik válasz a szervezőktől, frissítjük majd a cikket. 

Ti mit gondoltok? A Lucio Ball mint e-sport beindulhat a jövőben? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!