Végre valahára bejelentette a North Valdet!

A North felesleges titkolózása véget ért!

Lassan egy hónapja mennek a pletykák és a folyamatos utalások arra, hogy valde lesz a North új 5. játékosa. Sok huzavona után most megérkezett a bejelentés is, üdvözöljétek North valdet!

A North leigazolja valdet Magisk helyére!

Meg is találta a North az új ötödik játékosát?

Az új felállás, mely Magisk távozásával alakult meg és a DreamHack Masters Malmö-n debütál LAN-on, de már csütörtökön (augusztus 24-én) is találkozhatunk velük hivatalos meccsen, még hozzá a G2 ellen az ESL Pro League-ben, helyi idő szerint 19:00-tól.

Magisk hivatalosan is a partvonalon túlra került

A North hivatalosan is tartalék pozícióba tette át Emil "Magisk" Reif-et.

Valde a North Facebook oldalán nyilatkozott a bejelentéssel kapcsolatban:

Hatalmas extázisban vagyok, hiszen kaptam egy lehetőséget egy ekkora szervezettől, mint a North. Készen állok, hogy pozitív változásokat hozzak a csapatban és magasabb szintre lépjek egyénileg. A múlt héten együtt gyakoroltunk a srácokkal a Telia Parkenben [az FC København, a North tulajdonosának stadionja] és alig várom, hogy bizonyítsunk az ESL Pro League-ben és a DreamHack Masters Malmö-n.

A mérkőzésről várható magyar nyelvű közvetítés is, a Magyar Esport TV ESL csatornáján. Tartsatok majd velünk mindenképp csütörtök este 19:00-tól, hogy együtt derítsük ki mire képes az új ötös, melytől a North egyértelműen Major címeket vár majd a jövőben!

Frissítés: A cikk megjelenése után megérkezett Valde nyilatkozata is, melyet teljes egészében itt találtok meg, angol nyelven.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!