Újabb szaftos részletek a Battlefield 1 következő DLC-jéről

Újabb szaftos részletek a Battlefield 1 következő DLC-jéről

Rengeteg finomság érkezik a szeptemberi kiegészítőben.


Felpörögtek az események a Battlefield 1 életében, hiszen itthon már érkezik az első online verseny, illetve a játék e-sport módja is bemutatkozott. Most azt szedtük össze nektek, hogy mi mindennel kecsegtet a szeptemberben érkező In the Name of Tsar DLC.



Összesen 6 friss és ropogós pályával bővül az eddigi repertoár, amik között mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelőt. A Lupkow Passon az Osztrák-Magyar Monarchia és az Orosz Birodalmi Hadsereg katonái csapnak össze egymással hófedte szakadékok és zord hegyek között, de találhattok itt gránátok szempontjából előnyös szűk átjárókat, szurdokokat is, valamint egy behemótként bevethető páncélozott vonatot, amiben vastagon meglesz a meccsfordító potenciál. 

Albionban is szükségünk lesz a sapka-sál kombóra, hiszen itt is zord időjárás fogad minket, és ha már itt vagyunk, részt vehetünk a Balti-félsziget hatalmas inváziójában, ahol a Német Birodalom a nehéz fegyverzettel felpakolt oroszokkal vívja ádáz küzdelmét. Ha jól értesz a harci járművekhez és gyalogosként is megállod a helyed, ez lesz a te tereped.



Brusilov Keep egy gyalogságra specializált map, ahol a Kárpátok árnyékában kell közelharcot vívnod az ellenséges haderővel - legyen az az Osztrák-Magyar Monarchia, vagy az Orosz Birodalom. Galicia az epikus Bruszilov-offenzívába kalauzol el minket, ami nyitott tereket felvonultató pályaként kiválóan alkalmas a gyalogság, a könnyű járművek, vagy a lovasság bevetésére. Főleg utóbbi lesz igazán hangsúlyos, hiszen a társak szállítására és az óvatlan ellenfelek lemészárlására is alkalmas lesz.

Volga River pályáján hatalmas tankcsatába csöppenünk, ahol a bolsevikok és az Imperial Army egységei feszülnek egymásnak. Folyamatos tűzharcok, dermesztő hideg és megfontolt stratégia kell majd a győzelemhez.



Tsaritsyn barikádokkal alaposan megtűzdelt utcáin az új és a régi erők csapnak össze egymással, miközben közelebbről is megismerhetjük az Oroszország lelkét jelentő helyszínt. Kegyetlen harcok, házról házra folyó küzdelmek és kis helyekre zsúfolt csapdák színesítik majd a játékmenetet.

A tengernyi pálya mellett 11 jellegzetes, az orosz hadviseléshez köthető fegyver is érkezik a játékba, mint például a Mosin-Nagant M91, vagy az orosz 1912-es gránát. Az Ilya-Muromets nehéz bombázóval átvehetjük a légtér feletti hatalmat, de ha akarjuk a legendás huszárokkal, vagy az orosz felderítő nővel is megtizedelhetjük a szárazföldi ellenfeleket.



Vadiúj játékmódot is köszönthetünk a Supply Drop személyében, ahol egyedülálló módon a két szembenálló fél a Worms-ből már ismerős, ejtőernyővel érkező fegyver- és lőszer-utánpótlásért fog harcolni egymással. És természetesen jönnek az új dögcédulák, különböző medálok és pár új Operations küldetés.

Van hát miért várni a legújabb DLC-t, ami szeptemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!