Érkezik az ország első Battlefield 1 versenye!

Érkezik az ország első Battlefield 1 versenye!

Úgy néz ki, hogy végre felpörög a hazai scene.

Nem is olyan régen még arról számolhattunk be nektek, hogy végre e-sporttá válik a Battlefield 1, most viszont már egy újabb - ráadásul hazai vonatkozású - örömhír érkezett, ugyanis megrendezésre kerül Magyarország első Battlefield 1 versenye a ROG Warriors-nak és az ASUS Magyarországnak köszönhetően.



A szervezők célja nem kisebb, mint hogy egy olyan online kupát rendezzenek, ahol szervezett keretek között a csapattal már rendelkező emberek és a barátokkal, ismerősökkel összeálló játékosok egyaránt megmérettethetik magukat. A regisztráció augusztus 14-én, azaz tegnap elindult, úgyhogy ideje összeszedni saját csapatotokat.

A meccseket a jelentkező csapatoknak a ROG Warriors privát Battlefield 1 szerverein kell majd lejátszaniuk a jó öreg Domination 5v5 módban, az ESL BO2-es szabályai szerint. Ebből már kitalálhattátok, hogy minimum 5 játékos kell egy csapatba, viszont maximálisan 8 emberkével tudtok nevezni.

Viszont jó, ha csipkeditek magatokat, hiszen a kupára csupán 8 csapat jelentkezhet, amire a srácok két hétig (tehát szeptember 4-ig) várják a magyar alakulatok jelentkezését. Amennyiben belőlük nem jön össze elég jelentkező, a nemzetközi csapatok számára is megnyitják a lehetőséget, úgyhogy érdemes mozgósítani a helyi erőket és szólni az összes Battlefield 1-es ismerősnek.

Ráadásul nem babra megy a játék, ugyanis az ASUS-nak hála értékes tárgynyeremények ütik a legjobb három csapat markát. 


A versennyel kapcsolatban minden fontos információt megtaláltok a hivatalos honlapon és hamarosan egy exkluzív interjút is megosztunk veletek, amit a szervezőcsapattal készítettünk. Addig is tessék gyakorolni, összerántani a csapatot és aztán megcsípni a dobogós helyek egyikét!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!