Elindul az ESL magyar Rainbow Six: Siege szekciója!

Kvalifikációval kezdenek, aztán jönnek a Community Cup-ok.

Nem mondhatjuk, hogy mostanság unatkozhatnak a Rainbow Six: Siege játékosai, hiszen már láthattuk mozgás közben az új operátorokat, nyakunkon a játék eddigi legnagyobb frissítése, tegnap pedig bejelentették, hogy érkezik az ESL magyar Rainbow Six: Siege szekciója. Ennek apropóján szeptember 16-tól induló kvalifikációs versenyt szerveznek, ahol több mint 100 ezer forint értékű tárgynyeremény várja a szerencséseket.


A versenyre azonban maximum 32 csapat jelentkezhet, ezért tessék szólni a barátoknak, ismerősöknek és minél hamarabb nevezni a kevesebb mint két hét múlva induló összecsapásra. A sikeres nevezést követően ne felejtsétek el átnyálazni az ESL útmutatóját, hogy felkészülten érkezhessetek a meccsekre.

A móka szeptember 16-án 15 órától veszi kezdetét double elimination rendszerben (ahol van alsóág is), BO1-es szisztémában, ami alól kivétel az alsó- és felsőági döntő, ami BO3 lesz. A tét nem kicsi, hiszen az első két helyezett bejut a Real Gamers által szervezett LAN döntőre, ahol egymással fognak majd megküzdeni. 



A kvalifikációs verseny első három helyezettje az alábbi díjazásban részesül:

1.) helyezett: 75 ezer Ft értékű tárgynyeremény + 3 hónap ESL Premium

2.) helyezett: 50 ezer Ft értékű tárgynyeremény + 2 hónap ESL Premium

3.) helyezett: Ingyenes belépés + 1 hónap ESL Premium


A versenyhez minden magyar csapatnak sok sikert kívánunk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!