Ma érkezik a Rainbow Six: Siege legnagyobb DLC-je!

Ma érkezik a Rainbow Six: Siege legnagyobb DLC-je!

Ami a régi és az új játékosokat is megszólítja.

Végre eljött a nap, amire régóta vártunk, hiszen érkezik az Operation Blood Orchid vidámparkos pályávalúj operátorokkal és tengernyi újdonsággal. Ráadásul mivel egyre többen kapnak kedvet a játékhoz, ezért a Ubisoft egy új matchmaking rendszert vezet be, hogy a kezdő játékosok könnyebben vehessék a kezdeti akadályokat. 



Aki már játszott multiplayer játékkal, az tudja, hogy mennyire sok időbe telhet, amíg egy-egy új címbe rendesen belerázódik az ember. Ezért gondolt egyet a Ubisoft és úgy alakítja át a matchmaking rendszert, hogy az új játékosok alacsony matchmaking ratingről induljanak, így biztosan velük egy szinten álló ellenfeleket fognak kapni. 

A győzelmek megszerzésével pedig szép lassan feljuthatnak a magasabb szintű játékosok közé. A változás a Casual játékot is érinti, ahol már nem a rangsorolt rating alapján kapjuk az ellenfeleket, hanem a független casual rating szerint. 

Élesedett az Operation Blood Orchid 3.0-ás frissítése!

A Rainbow Six: Siege legnagyobb kiegészítője már elérhető a tesztszerveren.

Ne feledjétek, hogy ma érkezik a Rainbow Six: Siege eddigi legnagyobb frissítése, ami PC-n 26 és 42GB között terpeszkedik, míg PlayStation 4-en és XBOX One-on 15GB-nyi újdonságot hoz magával.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!