Megéri előrendelni a Call of Duty: WWII-t!

Megéri előrendelni a Call of Duty: WWII-t!

Már csak a mellé kapott bónuszok miatt is.

Kevesebb mint 2 hónap múlva érkezik a Call of Duty: WWII, ami számtalan finomsággal várja a rajongókat. Nem is olyan régen bemutattuk nektek a játék Headquarters részét, részt vettünk a privát bétában, és azt is megmutattuk, hogy milyen változások lesznek a megjelenésig. Most pedig kitudódott, hogy milyen ajándékokat fognak kapni a játék előrendelői.

Ezekkel vár a legújabb Call of Duty!

nkAAA | 17/08/12 09:30 A Call of Duty számunkra még mindig nem a bespeedezett mókusként rohangáló katonák futurisztikus küzdelmeit jelenti, hanem azokat a nagybetűs hangulatot teremtő játékokat, amikbe bármikor órákat tudtunk és tudnánk ma is beleölni. Ilyen volt a CoD 2 és a CoD 4: Modern Warfare is, ám a franchise mára teljesen más vizekre evezett.

Manapság már minden tapasztalt gamer tudja, hogy óvatosan kell bánni az előrendelésekkel, hiszen egy-két jóindulatúan kiválasztott címmel eléggé megüthetjük a bokánkat. Egyelőre úgy néz ki, hogy a világháborús gyökereihez visszatérő legújabb Call of Duty epizód nem ilyen lesz, amiről nemsokára ti is megbizonyosodhattok a hamarosan érkező PC-s béta segítségével. 

Akik viszont már előrendelték a játékot, azok örülhetnek, hiszen jó pár jóság üti majd a markukat, aminek egy exkluzív előzetest is készítettek. 


Az előrendelők a Multiplayer Upgrade-t fogják megkapni, ami két dolgot is magába foglal: egyrészt a pár órás időtartamra szóló dupla xp szerzési lehetőséget, ami nagyon nagy segítség lesz a kezdeti fejlődésben és a felszerelések minél gyorsabb unlockolásában, másrészt pedig egy Weapon of Your Choice nevű tokent, amit egy tetszőlegesen választott fegyverre válthattok be - ezzel is kicsit beelőzve a többi játékost.

Korábban már említettük, hogy a Call of Duty: WWII előrendeléséért minimum 60 dollárnak/eurónak megfelelő összeget kell leszurkolnotok, úgyhogy mindenki gondolja át alaposan, hogy megér-e ennyit neki a legújabb epizód. Ha ránk hallgattok, előbb kipróbáljátok a PC-s bétát és aztán hozzátok meg a döntést, az óvatosabbak pedig a biztonság kedvéért várják meg az első hivatalos kritikákat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!