Videó: Így készült a Junkertown pálya

Videó: Így készült a Junkertown pálya

Hamarosan pedig bekerül majd az éles szerverekre.

Néhány hete a GamesCom rendezvényen bejelentették a következő pályát, Junkertown-t. A Blizzard egy Junkrat és Roadhog kisfilmmel jelentette be az új terepet, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Lehull a lepel, a Junkertown a következő Overwatch pálya

A Gamescom keretein belül a Blizzard véget vetett a találgatásoknak. Új Escort map érkezik.

Szokásához híven, most a Blizzard közzétett egy videót a pályával kapcsolatos alkotófolyamatról, amiben a fejlesztők rengeteg plusz információt osztanak meg velünk. Michael Chu vezető író szerint például Junkertown három szóval írható le igazán:a "legfrankóbb dolog eddig". Jeff Kaplan is hatalmas lelkesedéssel beszél a pályáról és annak háttér történetéről, ami szerintük nagyon fontos része az Overwatch univerzumának. 

A stúdió csapata egyébként nagyon boldog volt amiatt, hogy a Talon terrorista szervezeten kívül egy másik csoportosulást, a Junkereket is bemutathatja picit. A pályával érkező infóáradat egyébként csak a jéghegy csúcsa és sokkal több infó vár még ránk Roadhoggal, Junkrattel és a Queen of Junkertown-al kapcsolatban. Igen jól olvassátok, a fejlesztők többször kiemelték a város rettegett királynőjét, akiről kiderült például, hogy egy vérbeli karizmatikus harcos és vaskézzel irányítja a Junkereket. 

A szokásostól eltérően, a hangokkal foglalkozó stáb munkájába is belepillanthatunk, akik az autentikus élmény érdekében, kilátogattak egy elhagyott szellemvárosba és gyerek módjára mindent kipróbáltak, a hangokat pedig felvették. Ha tehát Junkertown-ban valami nyikorgást zörgést vagy egyéb háttérzajt hallotok, jusson eszetekbe, hogy azt egy vigyorgó Blizzard munkatárs csinálta a semmi közepén.

Nem is szaporítanám tovább a szót, itt a videó:

A készítők egyébként közzétették az új pálya életbe lépését is, ami majd szeptember 19.-én várható, azaz jövőhét kedden várható.

Ti várjátok már az új térképet?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!