A 11 legfontosabb átigazolás - Fear zseniális videóban jelentette be visszatérését

A 11 legfontosabb átigazolás - Fear zseniális videóban jelentette be visszatérését

A TI7 után az egész világ megmozdult és 1-2 váltásra nem igazán számítottunk.

A The International után mindig marad egy kis űr az emberben, a világbajnokság véget ér, a hype lepörög és keresi az ember a helyét a Dota világában. Hála a Valve-nak a bevezetett átigazolási időszak és a megújított szezon tartogat bőven izgalmat. Az első Minor selejtezői már pörögnek, az összeállításokat pedig érdemes véglegesíteni, szóval nézzük a 11 legfontosabb mozgást a piacon.


11 Limpp és Chessie visszatért a compLexity-hez.

Miután az Alliance-es kitérő nem igazán jött össze, Limpp visszatért a coL-hoz, testvére Chessie a csapat színeiben streamerkedett, de most már ő is újra aktívan a lineup része.


10 Paparazi a ViCi Gaming edzője lesz, a kapitány pedig nem más mint LanM

Az iG.Vitality legerősebb emberét Paparazit szerezték meg edzőjüknek, LanM pedig kapitányként tér vissza.


9 Fy Eleven-t pótolja az LGD-nél

Az LGD 4. lett az idei TI-on, mégis változás történt, Fy a ViCi Gaming korábbi játékosa érkezett offlanere. Eleven búcsúzik a kínai egyesülettől.


8 EternalEnvy és Pieliedie a Fnaticban talált otthonra

Nem várt fordulat, a Cloud9 két meghatározó tagja Délkelet-Ázsiába költözött.


7 Saksa saját csapatának kapitánya lett

Egy teljesen új csapatot hozott létre korábbi csapattársával w33ha-val. További információ, hogy w33 midről supportra vált és Timado szintén midről a carry pozíciót viheti. Cancel játszik majd középen és Khezunak marad az offlane.


6 Iceiceice és Jabz a Mushival felálló Mineskiben kötött ki

A Faceless végül szétvált, miután elbukták a TI7-re való kijutást. Iceiceice így összeállt Mushival, akit korábban jelöltek ki a Mineski kapitányává. Nem jött egyedül a kiválóság, Jabz-ot magával hozta a Facelessből.


5 Fata és a Secret meséje

A Cloud9 midese volt még a nyáron, láthattuk a TI7-en is. Az ősztől azonban a Secret offlanere lesz a német kiválóság. Puppey emellett egy fiatal dánra, Ace-re bízza MP után a carry pozíciót. Lehet, hogy tud valamit a kapitány?


4 Az MVP Phoenix visszatért!

A Boston Major után oszlott a gárda, de a 2017-18-as szezonra a srácok újra összeálltak. Egyikük sem mondható igazán sikeresnek a solo karrier óta, így ésszerű döntést hoztak. Korea királyai visszatértek.


3 PPD otthagyta az EG-t és vitte magával zai-t is

PPD a Dota 2 egyik legnagyobb szaktekintélye újra egeret ragad és saját csapatot alapított. Az EG vezetői állása ezekszerint kevés volt számára. Korábbi csapattársa és barátja zai vele tart ezen az úton, kiegészülve a Pajkatt, Misery párossal és az észak-amerikai CCNC-vel.


2. Resolution Ana-t váltja az OG-nél

Parádés teljesítmény a TI7-en az Empire színeiben egy szerződést ért az OG-nél. Az egyik legnagyobb durranás lehet a következő szezonban.


1 Fear visszatért és ő lesz az EG kapitánya

A TI6 után szögre akasztotta a klaviatúrát, de úgy tűnik nem bírta sokáig. A játéktól azonban nem lehet olyan könnyen szabadulni, a Dota 2 hívó szava elért a legendáig is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!