Ha unnátok a Murloc palát, próbáljátok ki Kibler Handbuff változatát!

Ha unnátok a Murloc palát, próbáljátok ki Kibler Handbuff változatát!

A Prince Keleseth köré épülő pakli még a Jade Druiddal is fel tudja venni a versenyt.

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire szeretitek a pakli útmutatókat. Legutóbb a Frozen Throne Secret Mage-ről írtunk nektek, amiről ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Olcsó mégis hatékony pakli: A Frozen Throne Secret Mage

Sensevida | 17/09/10 16:42 Ami a laddert illeti, cudar időket él át a Hearthstone, vagyis inkább Druidstone. A beígért nerfek persze egyensúlyt hozhatnak az erőbe, és megtörhetik Malfurion rémuralmát, azonban addig is kénytelenek vagyunk szembenézni a ránk rontó druidák armadájával. Nagy pofont kap a Druid, de a Shaman a Warrior és a Paladin sem marad ki a buliból.

Most a népszerű mesekártya streamer, Brian Kibler Handbuff Paladinját mutatnánk be nektek, ami a Vicious Sindicate aktuális metaelemzése alapján ugyancsak Tier3-nak minősül, mégis 47%-os győzelmi aránnyal rendelkezik ha az egész létrát nézzük. A paklival egyébként simán le lehet menni Legendig, szóval ha unnátok az undok békaemberek vartyogását, ráadásul van körülbelül 12000 felesleges dustotok, próbáljatok vele szerencsét. Az alábbi útmutató a Vicious Syndicate, HearthstoneTopdecks és HearthPwn oldalakon található információk alapján készült. 

Az összeállítás, ahogy már a nevéből is kiderül, a lapok erősítésére koncentrál és alacsony mana költségű lényeket használ leginkább. Természetesen megvan bolondítva a dolog pár húzós árú kártyával mint a Lich King, Tirion Fordring, Prince Keleseth, Sunkeeper Tarim és a The Black Knight, viszont ha ügyesen forgatjátok a kártyákat, akkor ezek közül nem mind szükséges a győzelemhez. 

A pakli teljes valójában így néz ki:
hs blizzard hearthstonetopdecks kibler handbuff paladin
Deck kód: AAECAZ8FBvoG+Ay8vQK5wQLCzgKc4gIM8gWPCdmuArO7ApW8ApvCAsrDAojHAuPLAqbOAvfQApboAgA=

A stratégia minden meccsen az, hogy kihasználjátok a Smuggler's Run, Prince Keleseth és a Grimstreet Enforcer nyújtotta erősítéseket aztán csak ki kell pakolni a hatalmassá duzzadt lényeket a pástra. Bármennyire is egyszerűen hangzik egyébként, az összeállításban rejlő tech lapokon, mint például a Wickerflame Burnbristle, Stonehill Defender, vagy Spellbreaker is nagyon sok minden múlik. Ha bajba kerülnétek, az öreg Arthas és Tirion párosa jó segítség lehet, főleg ha már sikerült rommá feedelni őket és megbolondítani esetleg egy Spikeridged Steed-el. 

A Mulligan stratégia igazából úgy kell hogy kinézzen, hogy Prince Keleseth, Smuggler's Run és a Stonehill Defender mindig legyen a kezetekben. A Wickerflame Burnbristle és Aldor Peacekeeper csak Aggro ellen kell, a Chillblade Champion pedig pusztán abban az esetben, ha van nálatok legalább egy buff, amit fel tudtok rakni rá. A Righteous Protector és Rallying Blade is jó kombináció lehet, de leginkább csak a midgame-ben tudjátok ezt kihasználni.

Sajnos a pakli, köszönhetően a Legendary kártyáknak igencsak drága, azonban ahogy már említettük, néhányat le tudtok cserélni olcsóbb lapokra is. Prince Keleseth helyett ott van mondjuk a Grimstreet Outfitter, vagy a szintén két manába kerülő Hydrologist, esetleg Acidic Swamp Ooze. Ha a taunt lapokról van szó, a Lich King és Tirion helyett beférhet egy Second Rate Bruiser vagy Stegodon, a Tech kártyáknál pedig valós opció lehet a Mind Control Tech, Golakka, vagy Ivory Knight.

A pakli névadója mivel rendszeresen közvetít a Twitch felületen ezért bizonyítékunk is van az összeállítás hatékonyságáról, íme:

Reméljük ez az ajánló hasznos volt számotokra és ha szeretnétek még ilyet olvasni, kövessétek az Esport1 oldalát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!