Újabb EnVy nullázás és feltámadó Rogue

Újabb EnVy nullázás és feltámadó Rogue

Ezt hozta az Overwatch Contenders ötödik hetének első napja.

Ötödik hetébe lépett a régiónként 100 ezer dollár összdíjazású Overwatch Contenders versenysorozat. A kiesők és a továbbjutók már majdnem biztosak, vannak akik már teljesen elengedték a tornát, míg mások még megpróbálják elcsípni a rájátszás egyik kiadó helyét. Az előző hét eredményeiről az alábbi cikkünkben olvashattok.

Vannak csapatok, akik már teljesen feladták az OW Contendersen

Néhányan viszont foggal-körömmel kapaszkodnak a továbbjutó helyekbe.

Tegnap éjjel rendhagyó módon, közép-európai idő szerint hajnali 2 órától rendeztek két észak-amerikai összecsapást. A késői időpontok ellenére remek szórakozást nyújtottak a csapatok, és a kaszterek is kitettek magukért, különösen GoldenBoy, akit rendszeresen kritizálnak egyéni stílusa és tapasztalatlansága miatt. Nem is húznám tovább az időtöket, lássuk az eredményeket.

EnVyUs vs. FNRGFE

A srácok kékben tényleg nem találnak ellenfelet ezen a tornán, és az ötödik győzelmüket húzták be. Annyira simán viszont nem ment a dolog, mivel az FNRGFE nemcsak pontot lopott, de igencsak megszorongatták az EnVyUs-t. Az eredmény lazának tűnő, mégis árnyalt 3-1, amivel az EnVy megőrizte vezető helyét a csoportban és szédületes, 18-2 statisztikával abszolút rendíthetetlennek tűnik.

Rogue vs. Kungarna

Az amerikai színekben játszó franciákra már igencsak ráfért egy tisztességes győzelem, amit sikeresen össze is hoztak a Kungarna ellen. A korábbi eredmények alapján szorosabb meccsre számított mindenki, nem egy 4-0 arányban elkövetett domináns lehengerlésre. A Rogue ezzel a csoport negyedik helyére kúszott fel, életben tartva a rájátszás esélyeit. Szegény Kungarna ezzel szemben kieső helyre került, de matematikai esélyük még van a top4-be való bekerülésre. 

Ma tovább folytatódik az online torna, viszont már európai meccsekkel is, és összesen 4 összecsapást tekinthetünk meg. A buli közép-európai idő szerint este 19 órától indul és meg sem áll egészen hajnalig. Az este menetrendje a következő:

  • eUnited vs. Bazooka Puppiez - 19:00
  • 123 vs. Misfits - 21:00
  • EnVision vs. FNRGFE - 23:15
  • Renegades vs. Immortals - 1:15

A közvetítést a megszokott arcok jóvoltából az Overwatch Contenders Twitch csatornáján nézhetitek majd:

Élő videó megtekintése innen: OverwatchContenders – www.twitch.tv
Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!