A Misfits továbbra is veretlen;  veszélyben az 123 és EnVision továbbjutása?

A Misfits továbbra is veretlen; veszélyben az 123 és EnVision továbbjutása?

A tegnap esti Contenders meccseken volt izgalom bőven.

Péntek éjjel megkezdődött az Overwatch Contenders első szezonjának ötödik fordulója két észak-amerikai mérkőzéssel. Az eredményekről már beszámoltunk, ha lemaradtatok volna; az alábbi cikkben tudjátok pótolni.

Újabb EnVy nullázás és feltámadó Rogue

Ezt hozta az Overwatch Contenders ötödik hetének első napja.

Tegnap már a szokásos módon, négy meccsel folytatódott a forduló és szuper meccseket láthattunk a csapatoktól. Az eredmények lehettek volna szorosabbak is, ráadásul akadtak meglepetések is. Vágjunk is bele.

euUnited vs. Bazooka Puppiez

Az öreg kontinens utolsó két helyezettjének egy egészen szoros meccset sikerült összehoznia. Az elkeseredett harcban a Bazooka Puppiez alul maradt és a szériát az eUnited húzta be 3-1 arányban. A nyertes csapat egyébként változott felállásban, Hendrik-William "vallutaja" Kinks nélkül ment neki a fordulónak, ráadásul a hét közepén a szervezet bejelentette, hogy nem kívánnak részt venni az Overwatch League-ben és a játékosok nyugodtan kereshetnek maguknak más csapatot. Megdöbbentő látni, hogy mivé vált a pár hónappal ezelőtti európai király.

123 vs. Misfits

A meccset hatalmas várakozás előzte meg, mivel sokan úgy hitték, hogy az 123 lehet az a csapat, aki véget vet a Misfits egyeduralmának. Természetesen a számítások nem jöttek be és a Misfits elsöprő 4-0 győzelmet aratott. Az 123 esélyei a továbbjutásra halványulni látszanak, annak ellenére, hogy a csoport harmadik helyén vannak jelenleg. A ma esti meccseken viszont könnyen megelőzheti őket akár a GamersOrigin, akár a Cloud9. 

A meccs embere egyébként egyértelműen Tviq, aki Lijiang Toweren elővette az öreg Junkrat-et, és szédületes manővereket hajtott végre vele. Itt például majdnem lerepült a pályáról, azonban a Mine segítségével rettentő ügyesen visszalökte magát.



A tovább mögött az észak-amerikai mérkőzésekkel foglalkozunk, szóval érdemes lapozni.

EnVision vs. FNRGFE

A korábbiak alapján az EnVision-től sima győzelmet várt mindenki, amivel beérhették volna az EnVyUs-t és átvehették volna a csoport vezetését, azonban hatalmas meglepetésre az FNRGFE szédületesen játszott és behúzták a meccset 3-1-re. A CornDog srácok ezzel még mindig kieső helyen vannak, viszont utolsó ellenfelük az a Renegades lesz, aki még nem tudott nyerni a szériában. Az EnVision sajnos nehéz helyzetbe kerül, mivel rájuk még két összecsapás vár az EnVyUs és FaZe ellen, aztán ha szerencsétlenül alakulnának a rangadók, könnyen kieshetnek.

Renegades vs. Immortals

A két alakulatnak még nem sikerült nyernie a sorozatban, szóval nagyon látszott rajtuk, hogy akarják a győzelmet. A Renegades erősen kezdett és behúzták Oasis-t, azonban az Immortals begyújtotta a rakétákat és a következő három pályán abszolút domináltak. Az eredmény 3-1 a halhatatlanok javára, viszont esélyük már nekik sincs a továbbjutásra, továbbá múlthéten azt nyilatkozták, hogy elengedik a Contenders-t és már csak az Overwatch League-re koncentrálnak.

Ma este tovább folytatódnak a küzdelmek az alábbiak szerint:

  • GamersOrigin vs. Cloud9 EU - 19:00
  • Team Singularity vs. Team Gigantti - 21:00
  • Kungarna vs. FaZe Clan - 23:15
  • EnVyUs vs. EnVision - 1:15

A közvetítés tehát közép-európai idő szerint 19:00-tól kezdődik a szokásos csatornán:

Élő videó megtekintése innen: OverwatchContenders – www.twitch.tvJó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!