Videó - Kezdő aim és tracking tippek Surefour-tól

Videó - Kezdő aim és tracking tippek Surefour-tól

A Cloud9 profi játékosa most beavat minket a kiváló célzás titkaiba.

Ha jobban bele szeretnétek ásni magatokat a játékba és fejleszteni a képességeiteket, a profi játékosok követése a legjobb módszer erre, akik előszeretettel adnak tanácsokat. Legegyszerűbb módon az OW közösség Discord szerverein futhattok össze velük, és kérhettek tanácsokat kedvenc karaktereitekhez.

Hasznos Discord szerverek az Overwatch-hoz

Sensevida | 17/09/15 19:53  A 2015-ben startolt Discord applikáció rendkívüli népszerűségre tett szert és a gamerek első számú érintkezési felülete lett az egész világon. A programmal igazából nagyon könnyű közösséget szervezni, szóval idővel az e-sport szervezetek és profi játékosok is megalapították a saját kis szigetüket, ahol könnyebben tudnak kapcsolatot teremteni a rajongókkal, illetve az azonos érdeklődésű felhasználókkal.

Most a Cloud9 profi kiválósága, a legendás Lane "Surefour" Roberts készített egy alapvető célzással kapcsolatos útmutatót a Youtube csatornájára, amiben részletesen elmagyarázza a gyakorlótechnikákat és be is mutatja őket. 

Alapvetően a legjobb hely, ahol zavartalanul és következmények nélkül tudjuk fejleszteni magunkat, az a Play vs. AI, ahol egyedi szabályokat tudunk beállítani és úgy gyakorolni, hogy közben nem veszélyeztetjük a ranked helyezésünket. Mivel ebben az esetben a lekövetés és a célzás a fő szempont, és egy elhalálozással csak értékes időt vesztegetnénk el, érdemes úgy belőni a rendszert, hogy az ellenfeleknek csak minimális sebzése legyen. 

Az Overwatch variálhatósága miatt többféle hőst is beállíthatunk a másik csapatba, szóval a különböző karakterek hitboxát is tudjuk tesztelgetni. Ha csak a puszta aim gyakorlásra szeretnétek rámenni, vegyétek ki az idegesítő hősöket mint Mei vagy Roadhog, akik képességeik miatt igencsak bele tudnak szólni a céllövöldébe. Mivel a karakterek úgy mozognak, mintha egy játékos irányítaná őket, ebben a módban tudjátok gyakorolni a mozgást is és a sebzések elkerülését.

Surefour amúgy az 1v1 dueleket is ajánlja a haverok ellen, ahol fair küzdelemben tudjátok gyakorolni a hősöket és javítani a képességeiteken. A teljes oktatóvideót az alábbiakban tekinthetitek meg, a feliratot pedig érdemes bekapcsolni.

Ti egyébként szoktatok egyáltalán gyakorolni? Vagy mindent bele alapon rögtön irány a Competitive Play?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!