Szerezd meg a Clash Royale legendary kártyáit!

Szerezd meg a Clash Royale legendary kártyáit!

Megmutatjuk, mi kell ahhoz, hogy bezsebeld a legendás lapokat. 

A Clash Royale népszerűsége mit sem csökkent a megjelenés óta eltelt másfél év alatt, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint hogy 27 millió játékos vett részt az őszi bajnoságon, temérdek újítás érkezik az októberi nagy frissítéssel és egy versenysorozattal az ESL magyar Clash Royale szekciója is elindult. Ma pedig azt nézzük meg, hogy hogyan lehet minél több legendary lapot beszerezni. 


Szerencsére ilyen lapokat szerezni egyáltalán nem atomfizika, leginkább maréknyi szerencse meg egy kis utánaszámolás kell hozzá. A fenti videóból megtanulhatjátok, hogy milyen eséllyel kaphattok olyan chesteket, amivel ilyen kártyalapokat szerezhettek. Sokak számára hasznos lehet, hogy a győzelmek és a vereségek egyáltalán nem befolyásolják a ládaesések 500-as ciklusát, hiszen a játék ilyen szempontból csak a lejátszott meccsek számát nézi.


A legendary lapok droprate-je mindig attól függ, hogy összesen már mennyi ilyen, valamint common kártyalap van a játékban. Minden ládának van egy legendary faktora, amik közül kiemelkedik a Super Magical és a Magic, utánuk pedig szorosan jön a Challenge chest is.

A legendary esésének kiszámításához kell az adott ládában található kártyaszám, a Legendary és a Common lapok száma, valamint ehhez jön a ládához tartozó legendary faktor, ami alapján elmondhatjuk, hogy pl. a Super Magical Chest esetén 47% az esélye a legendás lap esésének. Ezzel szemben a Grand Challenge chestek esetén már jóval kisebb esélyünk van, hiszen a legjobb esetben is 22% környékén eshetnek az ilyen lapok.


Természetesen gemek költésével is tudunk legendary kártyákat szerezni, aminek a leggyorsabb és egyben a legdrágább módja, ha nagybevásárlást tartasz Magical és Super Magical chestekből. Nyilván utóbbival lesz a legnagyobb az esélyed, viszont ez kerek 9200 gembe fog fájni neked. Másik jó lehetőség, ha felpörgeted a ládaciklusod, amit lényegesen olcsóbban, 6312 gemért cserébe tudsz megtenni. A legjobb viszont az, ha vásárolsz Wagon of Gold-ot, ami 4500 gemért 100 ezer aranyat ad és ezzel simán vehetsz legendaryt a hetente megjelenő lapok közül, ami így lebontva 1800 gemet emészt csak fel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!