Így javíts a célzásodon iddqd szerint!

Így javíts a célzásodon iddqd szerint!

Az NRG Gaming profi játékosa újfent oktatóvideóval jelentkezett. 

A profi Overwatch játékosok mostanában egyre több oktatóvideót csinálnak, amiben megosztják tapasztalataikat a nagyközönséggel Legutóbb C9 Surefour-től érkezett egy komplett aim és tracking útmutató, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkben tudjátok megtekinteni.

Videó - Kezdő aim és tracking tippek Surefour-tól

A Cloud9 profi játékosa most beavat minket a kiváló célzás titkaiba.

Most az NRG Gaming világsztárja, André "iddqd" Dahlström mutatta be edzés és bemelegítés technikáit, az általa legjobban kedvelt McCree és Soldier:76 karakterekkel. Surefour-ral ellentétben, aki a normál pályákon szokott botok ellen gyakorolni, a svéd legenda a inkább a Practice Range és az ott található Omnic célpontokat részesíti előnyben. 

Az alábbi videóban iddqd azt javasolja, hogy a McCree aim fejlesztéséhez menjetek be a gyakorlópálya közepére, ahol a legtöbb célpont van és minél gyorsabban próbáljátok meg fejen találni a robotokat. Ezt addig csináljátok, amíg mind a hat célpontot el nem találjátok és az izommemóriátokban nem rögzül a mozdulat. 

Soldier esetében ugyan ez a módszer ajánlott, viszont a tanulási folyamat hosszabb lehet, különösen a fegyver visszarúgása miatt. Törekedjetek a rövid sorozatokra, továbbá érdemes alacsonyabb egér érzékenységet használnotok, a precízebb célzás érdekében. 

Ti szoktatok gyakorolni a Ranked mérkőzések előtt? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!





Kövess Minket!