Ma megkezdődik az OW Contenders utolsó fordulója

Ma megkezdődik az OW Contenders utolsó fordulója

Az viszont még nem dőlt el, hogy kik a rájátszás résztvevői; így véres összecsapások várhatóak.

Előző héten szemet gyönyörködtető pillanatoknak lehettünk szemtanúi, a régiónkét 100 ezer dollár összdíjazású, Overwatch Contenders versenysorozat ötödik fordulójában. Ha lemaradtatok volna az eredményekről, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Négy csapat már biztos továbbjutó az OW Contendersen

Lezajlott az ötödik hét, néhány alakulat számára azonban még nem dőlt el semmi.

Most elérkeztünk a mindent eldöntő utolsó fordulóhoz és a csapatok közül még hét esélyes a továbbjutásra. Ma este Európával kezdünk és két mérkőzést láthatunk majd. Az első meccsen az 123 és a Cloud9 feszül egymásnak, ami azért is nagyon különleges, mivel jelenleg a tabella 3. és 4. helyén vannak. Mindkét gárda játszik még a hétvége folyamán, azonban fontos számukra ez a mérkőzés is, mivel szeretnék bebiztosítani magukat. Az összecsapás közép-európai idő szerint este 18:00-kor kezdődik.

A második mérkőzésen a már továbbjutó finn csodacsapat, a Team Gigantti néz szembe majd a csoport utolsó helyén tanyázó Bazooka Puppiez-el. A kiskutyák az esélytelenek nyugalmával mennek neki a meccsnek, a Gigantti pedig minden bizonnyal behúzza a győzelmet. A találkozó közép-európai idő szerint 20:00-kor kezdődik.

A közvetítést az Overwatch Contenders Twitch csatornáján nézhetitek a szokásos arcok jóvoltából:

Élő videó megtekintése innen: OverwatchContenders – www.twitch.tvJó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!