Ezektől az Overwatch Cosplayek-től leesett az állunk!

Ezektől az Overwatch Cosplayek-től leesett az állunk!

Legtöbb esetben hetek vagy hónapok munkája kell egy minőségi Cosplay elkészítéséhez.

Néhány héttel ezelőtt új vizekre eveztünk és Cosplay cikksorozat indult az Esport1 oldalán. Legutóbb Rin Cavornon foglalkozott a páncélok és egyéb kiegészítők létrehozásához alkalmas Worbla anyaggal, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Páncélok és kiegészítők: Minden ami Worbla!

Rin Cavornon | 17/10/03 14:10 Hihetetlenül könnyen kezelhető, 90 °C-os hőmérséklet mellett puhává és hajlékonnyá válik, így biztonságosan alakítható és formázható. Mivel önmagához erősen tapadó anyag, ezért a darabokat ragasztó nélkül lehet egymáshoz csatolni, emellett a maradék újból felhasználható. Nem mérgező és bőrbarát, anélkül használható, hogy kényelmetlen biztonsági felszerelésre vagy bonyolult szellőztető rendszerekre lenne szükség.

Most úgy gondoltuk, körbenézünk az internet világában és összegyűjtjük számotokra a legjobb Overwatch Cosplayek-et. A lista természetesen szubjektív, de törekedtünk arra, hogy a kiválasztásnál az eredetiség, a kreativitás, illetve a megvalósítás minősége is szempont legyen. Nem is húznám tovább az időtöket, vágjunk is bele!

Doomfist

Habár a Cosplay általában a rajongók kiváltsága, a Blizzard szerette volna meglovagolni Doomfist érkezését és a San Diegoi Comic Con-ra el is készültek egy hivatalos verzióval. A kellékeken 14 ember dolgozott hat héten keresztül a modell pedig egy torontói modell, caviar_bleu volt. 

Anubis Pharah

A hihetetlenül részletes jelmezt egy fiatal európai gamer hölgy, Germia hozta össze több hónap kemény munkával, ráadásul a hátán található rakéták még mozognak is. Az öltözet egyébként díjat nyert az EuroCosplay versenyén és az összeállítás folyamata, illetve további képek Germia Facebook oldalán is elérhetőek. 

Lifeguard McCree
ow cosplay blizzard mccree

Leon Chiro olasz Cosplayer és hivatalos fitness modell úgy hisszük igencsak beletrafált a Summer Games McCree skin öltözékével és hölgyek millióinak a szívét dobogtatja meg. További képeket és egyéb munkásságát az Instagram oldalán találhattok. 

Amber Mercy
ow cosplay blizzard mercy bekiie

A magyar Cosplay közösség egyik legismertebb alakja Bekiie, aki ráadásul rendszeresen szokta közvetíteni aktuális projektjét a Twitch csatornáján. Az általa megalkotott Amber Mercy Cosplay egyszerűen lenyűgöző és tényleg olyan, mintha a karakter kilépett volna a játék világából. 

Winston
ow winston cosplay blizzard

Egy hatalmas páncélos gorilla Cosplay igen nagy kihívásnak tűnik elsőre, azonban Aerlyn tökéletesen oldotta meg a dolgot. A tökéletességet nem csak az arc kialakítása, hanem a kezek hossza, illetve a háti rakéták is kiválóan példázzák. A Cosplayes hölgy további munkásságát a Facebook oldalán tekinthetitek meg. 

Hanzo
ow hanzo cosplay blizzard

A Cosplaynek vannak fokozatai az egyszerű ruháktól a gondosan kidolgozott mesterművekig, azonban vannak olyanok, akik továbbmennek és eggyé válnak a karakterrel. Így tett Rae Kay is, aki nem csak felöltötte Hanzo jelmezét, hanem befestette a haját és az egész karos tetoválást is megcsináltatta. Rae munkásságát legjobban a Twitter oldalán követhetitek nyomon. 

+ Ráadás IRL Tracer
ow tracer blizzard soe

Habár Salome "Soe" Gschwind Penski nem Cosplayer, hanem egy Blizzard alkalmazott, aki az Overwatch világbajnokság kommentátor csapatának tagja, viszont úgy éreztünk mindenféleképpen itt a helye. A rendkívül népszerű teória szerint a stúdió róla mintázta Tracer külalakját és annak ellenére, hogy ezt sosem voltak hajlandóak elismerni, néhány eseményen Soe-t mégis Tracer Cosplay-ben láthattuk. A közösség egy része azóta is IRL Tracerként hivatkozik néha a lányra és ha szeretnétek többet tudni róla, csekkoljátok le az Instagram oldalát.

Ezek lettek volna tehát a számunkra leginkább tetsző Overwatch Cosplay-ek, reméljük tetszett az összeállítás és ha szeretnétek még ilyet olvasni, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 Cover: Martin Wong Photo

Kövess Minket!