Ezek a srácok 24 perc alatt tolták le a Destiny 2 Leviathan raidjét

Eddig ilyet még nem nagyon láttunk. 

Új játékosként belerázódni a Destiny 2-be egyáltalán nem egyszerű, ezért is írtunk már nektek a hatékony szintezésről, a legfontosabb alaplépésekről, illetve a PvP-ről. Természetesen vannak gyakorlottabb gamerek, akiknek a raid sem okoz akkora fejtörést –emlékezzünk csak a hat órás kalandra, ám most pár srácnak elképesztően gyorsan sikerült a Leviathant teljesítenie.


Múlt hónapban vált elérhetővé a Leviathan raid, amiben a játék legkeményebb bossait kell magunk alá gyűrnünk. A mostani világrekordot felállító srácok az alábbi összeállítással vágtak neki a kalandnak: hoztak 3 Warlockot, 2 Titant, illetve 1 Huntert, és azt is megosztották a nagyérdeművel, hogy milyen fegyverekkel és armorral indultak neki. 

Kinetic fegyverek közül a Better Devils, a Nameless Midnight és a MIDA Multi-Tool volt a tarsolyukban, Energy fegyverekből a Manannan SR4 és a Coldheart, míg a Power fegyverek közül a Curtain Call, a Merciless és a The Wardcliff Coil. Armor tekintetében a warlockok a Transversive steps-et használták, az egy szem hunter a Celestial Nighthawk-ot, míg a titanok a Dunemarcherst. 

Nektek mi az eddigi rekordotok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!